Den 18.-21. oktober (uge 42) i Mellem-rummet’s unikke rammer og skønne energi.

Efteråret er tiden til at gå indad, tiden til at få kontakt til sine indre ressourcer, og tiden til at forbinde sig med sin indre styrke.

Når vi er i kontakt med vores styrke, bliver det lettere at stå ved os selv, nemmere at mærke hvem vi er og hvad vi ønsker i livet. Og netop styrken vil være den røde tråd i retreatet. Vi bruger yoga og meditation som værktøjer, til at mærke både vores fysiske styrke, og forbinde os med den indre. Der vil være god tid for sig selv eller sammen til gåture, afslapning og læsning af en god bog.

INDHOLD

Yoga

Meditation

Styrke

Afslapning og væren

PROGRAM

(med forbehold for ændringer)

Kl. 08:00-09:30 Yoga

Kl. 09:30-10:30 Morgenmad

Kl. 12:00-13:00: Meditation

Kl. 13:00-14:00 Frokost

Kl. 17:00-18:30 Yin/restorativ yoga

Kl. 18.30-19.30 Aftensmad

Programmet bliver tilpasset på ankomst og afgangs dagen.

HVOR SKAL VI BO

Mellem-rummet på Samsø er et af mine absolut yndlings steder og den perfekte ramme for at gå indad, være nærværende og falde helt til ro. Energien på dette sted er så ren og fin, og støtter godt op om de processer, der startes op her. Den 3-længede gård er istandsat, så den er lys og imødekommende, dog stadig varm og hyggelig. En gammel lade er omdannet til verdens smukkeste yoga sal. Desuden er Mellem-rummet omkranset af en dejlig have, med en lille sø og bålsted. Stranden ligger i 15 minutters gåafstand fra gården.

YOGA

Der vil dagligt være en dynamisk hatha klasse, hvor fokus er på styrke, smidighed og balance. Her kommer pulsen lidt op og der kommer sved på panden. En god lejlighed til at mærke den fysiske styrke, samtidig med at det ofte er her vi kan blive bekendt med de mønstre og overbevisninger vi bærer rundt på, som gør at vi ikke til fulde står i vores indre styrke.

Som Yin & Yang er Styrke & Sårbarhed hinandens ’makkere’. Vi bruger derfor den daglig yin/restorativ yoga klasse (hvor vi bruger længere tid i hver stilling, for at strække bindevæv, og komme ned i gear) på at kultivere blødheden og sårbarheden. Når vi står i vores styrke, kan vi i højere grad rumme vores sårbarhed, og det er netop i sårbarheden vi for alvor er stærke.

Jeg lægger vægt på åndedrættet, da jeg tror på at der her, er mange svar at hente i forhold til, hvordan vi forholder os til udfordringer i vores liv. Og ligeledes kan en øget opmærksomhed på åndedrættet hjælpe os, når vi bliver udfordrede -både på yogamåtten og i livet. Hver yogaklasse afsluttes med en grundig guidet afspænding. Jeg underviser yoga med stor opmærksomhed på alignment og sikkerhed.

MEDITATION

Meditation er et perfekt makkerpar med yoga. Hvor yogaen får os ned i kroppen og til tider sætter tanker og processer i gang, skaber vi med meditation roen til at hører og se disse tanker og processer med større klarhed. Med denne klarhed bliver det lettere at stå i vores styrke, mærke hvem vi er og hvad vi ønsker i livet. Hver meditation startes med en kropslig afspænding.

UNDERVISER

Malene K. Jensen. Jeg har flere års erfaring i personlig udvikling, yoga og meditation. For mig handler personlig udvikling ikke om at blive perfekt og fejlfri, men om at lære mig selv bedre at kende. Opdage mig selv, med alt hvad jeg indeholder af glæde, udfordringer, styrke, kærlighed, begrænsninger mv. for dernæst at vælge hvad jeg ønsker der skal fylde i mit liv. Yoga og meditation er og har været uvurderlige redskaber i denne proces. I min undervisning lægger jeg vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget potentiale.

Mine elever beskriver min yogaundervisning som: Nærværende, autentisk, omsorgsfuld, tryg, humoristisk, varm og afslappet.

HVEM KAN DELTAGE

Alle der ønsker at forbinde sig med deres styrke gennem yoga og meditation.

PRIS

3675 kr.

Earlybird indtil 1. september, 200,- rabat

Prisen inkluderer: 3 overnatninger, daglig yoga og meditation, tre økologiske, vegetariske måltider hver dag, fri frugt, snacks, kaffe og the. Mulighed for at låne yogaudstyr. Sengelinned og håndklæder. Deleværelse 3 personer.

Forplejningen er semi vegetarisk/vegetarisk og der er et tillæg på 25 kr/dag el. 75 kr ialt, hvis nogen ønsker vegansk eller laktosefri. Ved gluten allergi eller andre allergier medbringes selv særkost.

Tillæg for enkeltværelse: + 750 kr.

Tillæg for 2-mands værelse + 450 kr. pr. person.

(Begrænset antal)

Prisen er eksklusiv transport.

TILMELDING

Send en mail til: myrn83@gmail.com

Din tilmelding er gældende og bindende ved indbetaling af depositum på 1000,-(800,- ved earlybird) til Malene:

Reg. nr.: 3409 Konto: 12203233

Restbetaling 2675,- (3425,- ved enkeltværelse) (3125 ,- ved 2-mands værelse) betales til Mellem-rummet senest 15. september 2018

Husk evt. tillæg for laktosefri/vegansk på 75 kr.

Reg. nr.: 7670 Konto: 4704982

BEMÆRK 2 FORSKELLIGE KONTONUMRE

Husk at skrive dit navn og følgende tekst “Malene Efterår 2018″

AFBUD

I tilfælde af afbud indtil senest 14 dage før retreat start tilbagebetales det indbetalte beløb minus et afbestillingsgebyr på 1.500 kr. Pladsen kan evt. overdrages til en anden person. Ved afbud senere end 14 dage før retreatstart, refunderes det indbetalte beløb ikke.

AFLYSNING

Måtte det uventede ske at retreatet aflyses af arrangør tilbagebetales det fulde indbetalte beløb.

Der tages forbehold for fejl og ændringer.

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til underviser kan du kontakte Malene på myrn83@gmail.com

TRANSPORT

Transport til og fra Samsø/Mellem-rummet er ikke inkluderet i prisen.

Mellem-rummet er beliggende 5 min. kørsel fra Sælvig (færgehavn fra Jylland) og 15 min. kørsel fra Ballen (færgehavn fra Sjælland).

FÆRGE-INFO

Jeg anbefaler afgangene:

FÆRGE FRA JYLLAND:

www.tilsamsoe.dk

Torsdag d. 18. oktober

fra Hou kl. 17.00

med ankomst i Sælvig kl. 18.00

Søndag d. 21. oktober

fra Sælvig kl. 13.15

med ankomst i Hou kl. 14.15

FÆRGE FRA SJÆLLAND:

Samsø Færgen: http://www.faergen.dk/

Jeg anbefaler afgangene:

Torsdag d. 18. oktober

fra Kalundborg kl. 17.45

med ankomst i Ballen kl. 19.15

Søndag d. 21. oktober

fra Ballen kl. 14.00

med ankomst i Kalundborg kl. 15.15

NB. Retreatet begynder kl. ca. 19.30 d. 18/10 og slutter kl. 13.00 d. 21/10.

FRA FÆRGEN KAN DU:

BESTILLE EN TAXA

Samsø taxa 4060 1900

TAGE BUSSEN

Rute 131 http://www.visitsamsoe.dk/transport/bus-til-og-paa-samsoe/bus-paa-samsoe-bus-131/

Stoppested: Tanderup Hovedgade 17

Mellem-rummets adresse:

Holmslund

Holmevej 3 Tanderup 8305 Samsø