Forårsretreat Yoga og yolates 

4. til 6. maj 2018 i Mellem-rummet, Samsø

Lad forårets indfinde sig i krop og sjæl med denne afstressende weekend, hvor udrensning, revitalisering og opblomstring bliver nøgleordene. Du får ro og redskaber til at slippe det, der ikke længere tjener dig, og i stedet skabe plads til, at du på ny kan finde ind til dine kerneværdier, din passion og indre power.

Aktiviteterne er valgfri og du bestemmer selv, hvor meget du vil deltage – men alle kan være med uanset erfaring.

Udover det fastlagte program er der rig mulighed for at nyde en stille stund på dit værelse, slappe af i de hyggelige fællesstuer eller gå på opdagelse i Samsøs smukke natur.

Ønsker du at give din krop den ultimative forkælelse, har du mulighed for at tilkøbe en privat session med thai yoga massage**. Du kan også få nyt perspektiv på tilværelsen gennem en personlig samtale med udgangspunkt i ACT-baseret coaching***.

*Yolates: Yolates er en holistisk træningsform, der kombinerer de bedste øvelser fra yoga, pilates og dans i ét afstressende, styrkede og glædesfyldt flow.  Yoga balancerer nervesystemet og det hormonelle system, samt giver indre ro, øget smidighed, balance og kropsbevidsthed. Pilates toner effektivt hele kroppen med slanke muskler og giver en smuk kropsholdning, samt forbinder dig til din viljestyrke og indre power. Dans åbner op for kreativitet, passion og skaberkraft. Øvelserne er nemme og fyldt med livsglæde og legende lethed!

**Thai yoga massage: Thai yoga massage er en alsidig massageteknik, der med udstrækning, muskelmassage, ledrotation og akupressur stimulerer alle kroppens processer og giver stort velvære.  Du skal have løstsiddende tøj på til behandlingen, som foregår påklædt.

***ACT: Acceptance and Commitment Therapy (ACT) er en evidensbaseret metode/mindset, der bygger på accept, nærvær og engageret handlen. ACT-baseret coaching tilbyder konkrete redskaber til brug i hverdagen, der hjælper dig til at håndtere udfordrende tanker og følelser på en måde, så du kan være fuldt ud tilstede i livet og handle på dine værdier og drømme.

FORELØBIGT PROGRAM (der tages forbehold for mindre ændringer)

Fredag

Kl. 10.30-11.30: Ankomst, indkvartering

Kl. 11.30-13.00: Praktiske informationer og frokost

Kl. 13.30-16.00: Vitaliserende og groundende Yolates

Kl. 16.00-18:00: Eftermiddagskaffe/ programfri tid

Kl. 18.30-19.30: Aftensmad

Kl. 20.00-21.15: Yin yoga og dyb afspænding.

Lørdag

Kl. 05.15- 06.45: Silentwalk til udsigtspunkt og solopgang

Kl. 08.00-09.00: Morgenmad

Kl. 09.30-11.30: Yoga lab – fokus på grundlæggende principper og teknikker i yogastillinger

Kl. 11.30-12.30: Frokost

Kl. 13-14.30: Dancing Yolates med fokus på at åbne op til kreativitet og livsglæde

Kl. 14.30-15.30: Eftermiddagskaffe

Kl. 15.30-17.00: Thai yoga massage workshop

Kl. 17.00-18.30: Programfri tid

Kl. 18.30-19.30: Aftensmad

Kl. 20-21.30: Qi-gong/yogasession til solnedgangen (evt. på stranden)

Søndag

Kl. 08-09: Morgenmad

Kl. 9.15-11: Yolates med fokus på at træde ind i egen styrke

Kl. 11.00-11.15: Fælles afrunding

Kl. 11.15-12.00: Programfri tid

Kl. 12.00 – 13.15: Frokost (sandwiches og grønne snacks, som kan tages med)

Kl. 12.45-13.45: Tag-med-kaffe/the, udfyld evalueringsskema og afgang.

RETREATET INKLUDERER:

– 2 overnatninger i delt værelse. Alle værelser er med delt bad/toilet på gangen.

– Lån af sengelinned og håndklæder

– Ialt ca. 10-12 timers undervisning

– Fuld forplejning: 2 økologiske måltider (morgen og frokost vegetarisk, aften fisk eller skalddyr) søndag og fredag, 3 måltider lørdag. Herudover fri frugt, snacks, kaffe og the

– Lån af yogaudstyr og måtte

Din investering: 3200 kr.

Overnatning optil retreatet inkl. morgenmad: 550 kr. OBS! Arrangeres med og betales direkte til Mellem-rummet på kontakt@mellem-rummet.dk.

TILMELDING

Skriv en mail med navn og telefonnummer til anneleijac@gmail.com og overfør samtidig 3200kr til mobilepay 60650133 eller reg.:9331 konto:0008485151. Indenfor et døgn efter, at betalingen er gået ind, modtager du en bekræftelse. Hvis du gerne vil dele værelse med en specifik deltager, så noter det i mailen. OBS! Hvis du tilmelder to deltagere, skal begge deltageres fulde navn og kontaktoplysninger fremgå.

Alle deltageres kontaktoplysninger videregives til Mellem-rummet.

TRANSPORT

Du skal selv arrangere transport til og fra Mellem-rummet. Der sejler færger til Samsø fra både Sjælland og Jylland flere gange dagligt. Fra Sjælland sejler færgen fra Kalundborg, og der er mulighed for en direkte bus fra København/Ballerup St.. Fra Jylland sejler færgen fra Hou. Tjek den aktuelle sejlplan og book din billet i god tid – der kan være særtilbud, hvis I er flere, der rejser/kører sammen.

Du kan desuden arrangere samkørsel med andre deltagere gennem fb-eventet .

PRAKTISK

Retreatet er røg- og alkoholfrit. Medbring behageligt tøj afstemt årstiden, som du frit kan bevæge dig i, samt hjemmesko og sko til at gå fra huset og over i yogasalen.

BETINGELSER

I tilfælde af afbud indtil senest 14 dage før retreatstart tilbagebetales det indbetalte beløb minus et afbestillingsgebyr på 1.500 kr.

Ved afbud senere end 14 dage før retreatstart, refunderes det indbetalte beløb ikke. Pladsen kan dog gives til en anden. Giv i så fald besked på anneleijac@gmail.dk.

Måtte det uventede ske, at retreatet aflyses af Mellem-rummet eller Anne Lei Jacobsen, tilbagebetales det fulde indbetalte beløb.

Deltagelse på retreatet er på eget ansvar hvad angår både ophold og undervisning. Anne Lei Jacobsen og Mellem-rummet fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse med sygdom, skader m.m.. Deltagerne rådes til at tegne rejse- og ulykkesforsikring.

Der tages forbehold for fejl og ændringer.