Mellem-rummet Retreat 23. til 25. Feb 2018

Kys Kærligheden i Mørket – en rejse ind i dybere kærlighed for alle par, uanset om i har været sammen i mange år eller lige har fundet hinanden.

Robert Lubarski og Camille Rishøj, parret bag “Det Bevidste Parforhold” har nu fundet datoen, for deres første workshop i 2018.

En workshop til alle jer der gerne vil dybere end forelskelsen og åbne for de muligheder der er, når to mennesker vil gå vejen sammen.

De skriver:

Vi glæder sig til igen at samle 6 par, til en bevidst rejse ind i kærligheden.  Vi har nu afholdt en del af disse workshops og har været vidne, til mange par der åbner sig for hinanden og samtidig får øje på sig selv fra et nyt sted. Og vi glædes igen og igen over, at se hvilke kræfter vi som mennesker indeholder, især når vi vælger at bruge dem sammen i kærlighed.

Vi er meget taknemmelige for denne workshop, som vi nøje har sat sammen, efter flere års forberedelser og for alle de par der tør og har lyst til at gå længere og dybere i deres relation, sammen med os.

Det at arbejde med parforholdet kan åbne vores øjne og hjerte, og frigive helt uventede kræfter. Kræfter, man som menneske, kan gøre brug af i alle livets forskellige situationer.  Kræfter der kan oplive og ikke mindst genoplive et smukt parforhold. Men også kræfter, der gør at man kan stå mere ærligt, modigt, sandt og kærligt i verden.

Så fra det inderste af vores hjerte, glæder vi os til at give jer muligheden for at få en weeekend i kærlighedens tegn, som I nok aldrig vil glemme. I smukke, trygge omgivelser, der indbyder jer til at se hinanden fra et dybere sted.

Workshoppen er med fuld forplejning, overnatning i eget dobbeltværelse og workshop i den smukke sal ved siden af huset. Her vil vi gå dybt med kærligheden i jeres relation – og dybt bliver det! For vi kan uden omsvøb sige, at denne workshop vil ramme jer i hjertet og give noget til jeres forhold, som I kan bruge mange år fremover. Den vil foruden, at give jer mulighed for, at komme væk fra stress og jag også hjælpe jer til, at åbne op for en endnu større kærlighed til jer selv og hinanden.

Når dagens program er færdigt, kan I drikke en varm kop te foran brændeovnen, eller gå en tur ved vandet, som ligger et stenkast fra huset – men der bliver ikke meget fritid for workshoppen fylder meget :-)

Det har været utrolig smukt at se den forvandling, der er sket med de par der har været med på de forgåede workshops, som vi har holdt og det har givet os blod på tanden til, at give denne gave videre til så mange som muligt.

Vi håber derfor I vil finde vores materiale inspirerende og at I får lyst til at melde jer til, for som vi ser det, så findes der ikke ret meget der er bedre end, at investerer i kærligheden, til jer selv og til hinanden – det kommer tifold igen!

For tilmelding og mere info:

https://shoutout.wix.com/so/aL-ykTyH?cid=54ff7a9a-b9be-4400-bef5-21b8f624e3de#/main

Hvis du/I har nogle spørgsmål, som ikke bliver besvaret i materialet, så er I meget velkomne til at ringe til:

Robert Lubarski på 29840844 eller

Camille Rishøj Nielsen på 21681960.

I kan også skrive til os på mail: detbevidsteparforhold@gmail.com

Håber rigtig meget at vi ser jer på Samsø.

Kærlig Hilsen Camille og Robert