Fra den 29. dec. til 1. jan. i Mellem-rummet’s unikke rammer og gode energi.

Nytåret er et oplagt tidspunkt til at kigge indad, kigge på dit liv og på dine ønsker i livet. Desuden giver nytåret os muligheden for at starte på en frisk, og tiltrække de ting vi ønsker skal fylde i vores liv.

Vi bruger yoga og meditation som effektfulde værktøjer til at skabe roen og rummet, til at mærke efter hvad vi ønsker og sætter en intention for 2018.

Der vil være god tid for sig selv eller sammen til gåture, afslapning og læsning af en god bog.

Yoga

Meditation

Positive nytårs intentioner

Afslapning og væren

PROGRAM

(med forbehold for ændringer)

Kl. 08:00-09:30 Yoga

Kl. 09:30-10:30 Morgenmad

Kl. 12:00-13:00: Meditation

Kl. 13:00-14:00 Frokost

Kl. 17:00-18:30 Yin/restorativ yoga

Kl. 18.30-19.30 Aftensmad

Programmet bliver tilpasset på ankomst og afgangs dagen, samt nytårsaften hvor vi hygger efter aftensmaden. Kl 23.30 samles vi i yogasalen og mediterer os ind i det nye år.

HVOR SKAL VI BO

Mellem-rummet på Samsø er et af mine absolut yndlings steder og den perfekte ramme for ro, nærvær, afslapning og starten på en frisk. Energien på dette sted er så ren og fin, og støtter godt op om de processer, der startes op her. Den 3-længede gård er istandsat, så den er lys og imødekommende, dog stadig varm og hyggelig.En gammel lade er omdannet til verdens smukkeste yoga sal. Desuden er Mellem-rummet omkranset af en dejlig have, med en lille sø og bålsted. Stranden ligger i 15 minutters gåafstand fra gården.

YOGA

Der vil dagligt være en dynamisk hatha klasse, hvor fokus er på styrke, smidighed og balance. Her kommer pulsen lidt op og der kommer sved på panden. En lejlighed til at iagttage vores mønstre og reaktioner på udfordringer. Derudover vil der være en daglig yin / restorativ yoga klasse, hvor vi bruger længere tid i hver stilling, for at strække bindevæv, samt give os selv mulighed for at komme ned i gear og mærke kroppen og sindet.

Jeg lægger vægt på åndedrættet, da jeg tror på at der her, er mange svar at hente i forhold til, hvordan vi forholder os til udfordringer i vores liv. Og ligeledes kan en øget opmærksomhed på åndedrættet hjælpe os, når vi bliver udfordrede. Både på yogamåtten og i livet. Hver yogaklasse afsluttes med en grundig guidet afspænding.

Jeg underviser yoga med stor opmærksomhed på alignment og sikkerhed. Mine elever beskriver min yogaundervisning som: Nærværende, autentisk, omsorgsfuld, tryg, humoristisk, varm og afslappet.

MEDITATION

Meditation er et perfekt makkerpar med yoga. Hvor yogaen får os ned i kroppen og til tider sætter tanker og processer igang, skaber vi med meditation roen til at hører og se disse tanker og processer med større klarhed. Med denne klarhed bliver det lettere at mærke, hvad vi ønsker i livet Hver meditation startes med en kropslig afspænding.

INTENTION

Den røde tråd i retreatet vil være at finde frem til en intention for 2018. Vi bruger tid på at observere eventuelle begrænsninger der dukker op, når vi begynder at ønske gode ting for os selv. Herefter går vi indad og opdager hvilke ønsker vi har for det nye år, således at vi nytårsaften, træder ind i 2018 med hver vores personlige intentionen, og nytårsmorgen laver en særlig yogaklasse hvor vi åbner hjertet for alt det nye fantastiske, der skal strømme vores vej. I vil få redskaber til at integrere, og vedligeholde intentionen året i gennem.

UNDERVISER

Malene K. Jensen. Jeg har flere års erfaring i personlig udvikling, yoga og meditation. For mig handler personlig udvikling ikke om at blive perfekt og fejlfri, men om at lære mig selv bedre at kende. Opdage mig selv, med alt hvad jeg indholder, og dernæst acceptere alle sider: glæder, udfordringer, styrker, kærlighed, begrænsninger mv. for dernæst at vælge hvad jeg ønsker der skal fylde i mit liv. Yoga og meditation er og har været uvurderlige redskaber i denne process. I min undervisning lægger jeg vægt på at give mine elever plads og rum til at være dem selv og finde deres eget potientiale.

HVEM KAN DELTAGE

Alle der ønsker at fejre nytår med yoga, meditation og positive intentioner for det nye år.

PRIS

4200 kr.

Prisen inkluderer: 3 overnatninger, daglig yoga og meditation, tre økologiske, vegetariske måltider hver dag, fri frugt, snacks, kaffe og the. Mulighed for at låne yogaudstyr. Sengelinned og håndklæder. Deleværelse 2-3 personer. Delt toilet og bad.

Mht forplejning så det semi vegetarisk basis/vegetarisk og der er et tillæg på 25 kr/dag el 75 kr ialt hvis man ønsker vegansk med laktose. Hvis nogen har gluten allergi eller andet må man selv medbringe særkost.

Tillæg for enkeltværelse: + 1050,-

Tillæg for 2-mands værelse + 750,- pr. person.

(Begrænset antal)

Prisen er eksklusiv transport.

TILMELDING

Send en mail til: myrn83@gmail.com

Din tilmelding er gældende og bindende ved indbetaling af depositum på 1500,- til Malene:

Reg. nr.: 3409 Konto: 12203233

Restbetaling

2700,-

(3750,- ved enkeltværelse)

(3450,- ved 2-mands værelse)

Husk evt tillæg for vegansk på 75 kr

betales til Mellem-rummet senest 15. december 2017

Reg. nr.: 7670 Konto: 4704982

BEMÆRK 2 FORSKELLIGE KONTONUMRE

Husk at skrive dit navn og følgende tekst “Malene nytår 2017″

AFBUD

I tilfælde af afbud indtil senest 14 dage før retreat start tilbagebetales det indbetalte beløb minus et afbestillingsgebyr på 1.500 kr. Pladsen kan evt. overdrages til en anden person (af samme køn, ift. værelsesfordelingen). Ved afbud senere end 14 dage før retreatstart, refunderes det indbetalte beløb ikke.

AFLYSNING

Måtte det uventede ske at retreatet aflyses af arrangør tilbagebetales det fulde indbetalte beløb.

Der tages forbehold for fejl og ændringer.

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til underviser kan du kontakte Malene på myrn83@gmail.com eller følg med på FB begivenhed: på vej!

TRANSPORT

Transport til og fra Samsø/Mellem-rummet er ikke inkluderet i prisen.

Mellem-rummet er beliggende 5 min. kørsel fra Sælvig (færgehavn fra Jylland) og 15 min. kørsel fra Ballen (færgehavn fra Sjælland).

Ankomst ca. kl. 11.00, fredag d. 29. december og afrejse ca. kl. 13.00, mandag d. 1. januar.

FÆRGE-INFO

FRA JYLLAND

Samsø Rederi: http://www.tilsamsoe.dk/

Jeg anbefaler afgangene: Fredag d. 29. december fra Hou kl. 09.30 med ankomst i Sælvig kl. 10.30.

Mandag d. 1. januar fra Sælvig kl. 13.15 med ankomst i Hou kl. 14.15

FRA SJÆLLAND

Samsø Færgen: http://www.faergen.dk/

Jeg anbefaler afgangene: Fredag d. 29. december fra Kalundborg kl. 08.45 med ankomst i Ballen kl. 10.15

Mandag d. 1. januar fra Ballen kl. 14.00 med ankomst i Kalundborg kl. 15.15.

Husk pladsbestilling.

FRA FÆRGEN KAN DU:

Bestille en taxa på Samsø taxa: 4060 1900

Eller tage bussen: Rute 131

http://www.visitsamsoe.dk/transport/bus-til-og-paa-samsoe/bus-

paa-samsoe-bus-131/

Stoppested: Tanderup Hovedgade 17

Leje en cykel

Samsø Cykler: 2422 6124

Samsø Cykeludlejning: 8659 6222 / 3086 8523

Mellem-rummets adresse:

Holmslund

Holmevej 3 Tanderup 8305 Samsø

Tlf.: 53627752