Fredag d.27/10 til søndag d.29/10

Inden vinteren for alvor sætter ind, har vi afsat en weekend til at samle energien og klargøre kroppen til mørkere tider.

De store udsving i lys, mørke, kulde, varme og fugt i Danmark påvirker bl.a. immunforsvar, humør, og energiniveau. I denne weekend, på Samsø, har vi fokus på at forberede dig så godt som mulige på denne forandring. Med yin yoga og akupunktur som redskaber arbejder vi kroppen igennem med fokus på at balancere og frigøre eventuelle stagnationer, hvilket vil give din krop de bedste forudsætninger for at du kan tilpasse dig forandringen. Du får boostet og balanceret hele dit system og får mere mental og kropslig ro.

Vi tilbyder dig:

 • 7 timers yin yoga
 • 3 gange akupunktur
 • Meditation/visualisering
 • Økologisk og vegetarisk mad
 • Fantastiske omgivelser på smukke Samsø

Du behøver ikke kende hverken til Yin Yoga eller akupunktur for at deltage – ligeledes kan man deltage på alle niveauer. Det er din krop, din udvikling og dine udfordringer du arbejder med. Vi tager hånd om dig, der hvor du er.

Chaline er uddannet akupunktør, body-sds terapeut og kostvejleder og har behandlet siden 2001. Chaline behandler i The Rehab, der er et behandlerfællesskab i kødbyen, København og afholder løbende workshops og længere gruppe forløb om bl.a. ændring af kostvaner m.m.

Læs mere her www.chaline.dk

Maria er uddannet Yin Yoga lærer v/ Victor Chng og Reiki Healer og arbejder som Yogalærer i The Rehab og Yogacentralen samt underviser ved AOF. Ydermere arbejder Maria i en Helsekost butik på Amager, samt vejleder og behandler især mange cancerpatienter i holistisk livsstil, i egen praksis.

Læs mere her: www.therehab.dk

Alt det praktiske:

 • Retreatet bliver afholdt på Mellemrummet, Samsø. Læs evt. mere på www.mellem-rummet.dk.
 • Opholdet er inkl. daglig undervisning og 2 overnatninger med ankomst fredag d.27/10 ml. kl. 16.00-18.00 og afrejse søndag d.29/10 kl. 16.00.
 • Sengelinned, håndklæder er ligeledes inkluderet
 • Der vil være fuld forplejning med dejlig økologisk vegetarisk mad, frugt, snacks, the og kaffe.
 • Der er yogaudstyr på stedet, men hvis du vil medbringe din egen yogamåtte og andet udstyr er du velkommen til det.
 • Man bor som udgangspunkt på 3 mands værelser, men enkeltmands og dobbeltværelse kan bookes, mod ekstra betaling. Læs mere under pris.

Pris: 

Earlybird: 3100,- ved tilmelding inden d. 30/10-2017 Herefter: 3500,-

Ved tilmelding indbetales 1200,- (earlybird) til og med d.30/9-2017. Herefter 1600,-

Restbeløbet indbetales 14 dage før retreatstart. Yderligere betalingsinformation får du ved tilmelding.

Tillæg for enkeltværelse: 250,- pr.nat

Tillæg for dobbeltværelse: 150,- pr.pers. pr.nat

Prisen er inkl. slutrengøring.

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig ved at skrive en mail til maria.stoense@gmail.com eller chaline@therehab.dk

Husk at oplyse dit fulde navn og telefonnummer, og om du ønsker enkeltværelse, eller dobbeltværelse med en partner. Din tilmelding er bindende fra betalingstidspunktet.

Transport:

Mellemrummet ligger 5 min. kørsel fra Sælvig (færgehavn fra Jylland) og 10 min. Kørsel fra Ballen (færgehavn fra Sjælland)

Afbud:

I tilfælde af at du bliver nødt til at melde afbud, indtil senest 14 dage før retreatet starter, tilbageholdes et afbestillingsgebyr svarende til din første indbetaling på henholdsvis 1200,- kr. eller 1600,- kr. Ved afbud senere end 14 dage før retreatet starter, refunderes det indbetalte beløb ikke.