6-8 juli 2018 i Mellem-rumemt Retreat Samsø
Tag en time-out fra hverdagen og bliv genopladet med en forlænget yogaweekend omgivet af smuk natur. Der er højt til himlen og plads til bare at være.
Weekend byder på masser af hatha yoga, restorativ yoga, åndedrætsøvelser, meditation og stilhed med yogalærer Brit Mølgaard.
“Det var lige det jeg trængte til – og kan bruge det til at komme videre med alt det jeg er i gang med at finde ud af. Det var en rigtig god kombination – og fantastiske omgivelser – og dejligt at kunne fokusere på det i nogle dage. Arbejdet sender mig gerne af sted en anden gang på en sådan weekend, hvis jeg kommer tilbage med samme energi, overskud og glæde” – Lene om weekend retreat.
PROGRAM
Retreatet starter med ankomst fredag kl. ca. 11, og slutter søndag kl. ca. 12. Alle dage er vi i stilhed fra aftenmeditationen og frem til næste morgen efter morgenmaden. Hvis du ønsker at forblive i stilhed hele lørdagen, er der plads og rum til det.
Der tages forbehold for ændringer. Ankomst og afrejse afstemmes såvidt muligt til færgeafgangene fra både Sjælland og Jylland.
Fredag:
Kl. 14:  Ankomst & Velkomst
Kl. 15:30-18: Restorativ Yoga
Kl. 18:30: Aftensmad
Kl. 19:30: Meditation
Stilhed indtil næste morgen efter morgenmaden.
Lørdag:
kl. 7:30: Te og Frugt (stilhed)
kl. 8: Hatha Yoga
kl. 10: Morgenmad i stilhed
Pause
kl. 11:30: Guidet åndedrætsøvelser, meditation og afspænding.
kl. 13: Frokost
Pause
Kl. 16: Restorativ Yoga
Kl. 18:30: Aftensmad
Kl. 19:30: Meditation
Stilhed indtil næste morgen efter morgenmaden.
Søndag:
kl. 7:30: Te og Frugt (stilhed)
kl. 8: Hatha Yoga
kl. 9:30: Morgenmad i stilhed
Afrunding
Kl. 12: Frokost/Sandwich
Kl. 14: Tak for denne gang :)
YOGAUNDERVISNINGEN:
Retreatet undervises af Yogalærer Brit Mølgaard, som har mange års erfaring med at afholde retreats i både ind- og udland.
Undervisningen tilpasses gruppen, og der gives variationsmuligheder så både begyndere og øvede kan deltage.
Morgenyogaen er klassisk Hatha Yoga med fokus på styrke, smidighed og balance for krop og sind. Vi laver solhilsner, stående, siddende og liggende stillinger med åndedrætsøvelser og meditative pauser undervejs. Afsluttes med liggende afspænding.
Eftermiddags yogaen er primært Restorativ Yoga. Restorativ Yoga betyder genopbyggende yoga og er kort fortalt Yoga i hvile. Stillinger er liggende eller siddende, hvor du bliver “pudet op” altså støttet med puder, tæpper, blokke etc., så du kan slappe helt af i længere tid (5-30 minutter i hver stilling).
Formålet med Restorativ yoga er at berolige nervesystemet, så vi finder ind til en dybere ro, nærvær, restitution og væren. Når nervesystemet beroliges medvirker det bl.a. til at dæmpe blodtryk, tankemylder, stress m.m., og vi kan mærke os selv på ny.
“En superdejlig mulighed for at få dyrket yoga i smukke omgivelser og være sammen med sig selv. Uden at skulle andet end at være og mærke, hvad der sker, når man er stille i flere dage. Og Brit er en superdygtig yogalærer, som jeg er hundrede procent tryg ved.” – tidl.deltager.
HVEM KAN DELTAGE:
Alle er meget velkomne. Erfaring med yoga, meditation og stilhed er ikke nødvendigt, men du skal være indstillet på at være i stilhed som beskrevet i programmet.
Hvis du har skader / skavanker / sygdomme bedes du kontakte underviser Brit Mølgaard før du tilmelder dig.
PRISER OG TILMELDING:
Early Bird tilbud: Spar kr. 500,- på yogaundervisningen, og vent med at betale til d. 1/3-2018*.
Samlet pris for retreatet starter ved kr. 2.995,- (tilbudspris*) med ophold i 3-sengsværelse.
* Tilbuddet gælder til og med d. 28/2-2018. Du sparer kr. 500, og beløbet for undervisning (kr. 970,-) trækkes først fra dit betalingskort d. 1. marts 2018. Rabatten er fratrukket de viste priser.