Udendørs sommer yoga- og meditations-retreat – delvist i stilhed, 4 dage den 10.-13-juli 2107. LAST MINUTE PRICE!!!

Vi kan alle sammen mærke, at det at være i naturen gør os mere åbne og bringer os i bedre kontakt med os selv. Færre mennesker har dog mere indgående kendskab og træning i at praktisere udendørs –  dvs. at lave deres meditation og yoga ude i naturen. Mange mennesker, endnu, kender primært til den ene eller den anden. Enten er man til naturen. Eller også praktiserer man. Når disse to verdener – måske de smukkeste af alle verdener: at praktisere og naturen – mødes, opstår sød musik. De befrugter hinanden. Vi får således endnu mere givet i vores meditationer og vores yoga, når det laves i naturen. Og naturen fremstår endnu smukkere, vildere og mere kraftfuld, når praksis bringes ud i naturen. Der vil blive fokuseret på muligheden for at komme til at værdsætte planeten Jorden og naturen mere; måske med det resultat, at man får lyst til at passe endnu mere på Jordens og dens natur. I sidste ende er vi mennesker en del af naturen – hvadenten vi opfatter os selv sådan eller ej. Brug derfor dette retreat som en særlig mulighed for at forene eller genforene dig med naturen, og den planet, du befinder dig på.

Vi kommer til at lave yoga på jorden, under himlen – beskinnet af solen.

Vi kommer til at meditere i sommervarmen, og i aften-skumringen. Og vi vil meditere i sommer-natten (for dem, der har lyst).

Vi kommer til at bevæge os i vandet, og gå direkte til yoga eller siddende/bevægelige meditations-former, som qi gong eller zen walk.

Meditation, afspænding, hvile og afslapning, yoga…  Naturens enkelhed… Plads til det ukomplicerede…

Vi forsøger således at lære af naturen: Naturen behersker det ukomplicerede. Dét kan vi lære af naturen. Enkelhed og skønhed. De fleste af os mennesker er gode til at gøre tingene komplekse, problemfyldte og ikke altid super-skønne. Vi vil forsøge at tage naturens skønhed og enkelhed så langt ind, som vi formår.

Mærke skønheden i bevidstheden… Fyldes af ærefrygt af dens fænomener: lys, farver,  former, energi… Og os berøre af det hele. Måske med det resultat, at vi får endnu mere lyst til at passe på jorden, og dermed levet et mere vågent liv.

PRIS

LAST MINUTE PRICE: 3.500 kr!!!

Pris: 4.200 kr

Early bird senest 1. maj: 3.800 kr

Prisen inkluderer: indkvartering og logi, daglig yoga og meditation, tre økologiske, vegetariske måltider hver dag, fri frugt, snacks, kaffe og the. Mulighed for at låne yogaudstyr. Sengelinned og håndklæder. Deleværelse 2-3 personer.

Tillæg for enkeltværelse: + 750 kr (begrænset antal)

Prisen er eksklusiv transport.

TILMELDING

Send en mail til: kontakt@mellem-rummet.dk OG cc: simonvjh@gmail.com

Husk at oplyse dit fulde navn og telefonnummer og om du ønsker enkeltværelse.

Din tilmelding er gældende og bindende ved indbetaling af depositum på 1.500 Kr. til Mellemrummet:

Reg. nr.: 7670 Konto: 4704982

Restbetaling senest 12. juni 2017

Husk at skrive dit navn og tekst “Sommer/Simon”.

Din tilmelding er bindende fra betalingstidspunktet. Bliver du forhindret i at deltage, kan du frit overdrage pladsen til en anden – husk at give besked i sådan et tilfælde.

AFBUD

I tilfælde af afbud indtil senest 14 dage før retreat start tilbagebetales det indbetalte beløb minus et afbestillingsgebyr på 1.500 kr. Pladsen kan evt. overdrages til en anden person.

Ved afbud senere end 14 dage før retreatstart, refunderes det indbetalte beløb ikke.

AFLYSNING

Måtte det uventede ske at retreatet aflyses af arrangør tilbagebetales det fulde indbetalte beløb.

Der tages forbehold for fejl og ændringer.

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til underviser kan du kontakte Simon på: simonvjh@gmail.com

TRANSPORT

Transport til og fra Samsø/Mellem-rummet er ikke inkluderet i prisen.

Mellem-rummet er beliggende 5 min. kørsel fra Sælvig (færgehavn fra Jyl-
land) og 10 min. kørsel fra Ballen (færgehavn fra Sjælland).

FÆRGE-INFO

FRA JYLLAND

Samsø Rederi: http://www.tilsamsoe.dk/

FRA SJÆLLAND

Samsø Færgen: http://www.faergen.dk/

Husk pladsbestilling.