VINTER YOGARETREAT

9. februar – 11. februar 2018       

PAUSE      STILHED      HVILE      RESTITUTION     TID TIL DIG

Giv din krop din fulde opmærksomhed med blid yoga, somatiske øvelser og restorative yoga. 

Vinter retreaten inviterer dig til at læne dig tilbage fra alle dine daglige gøremål for at opleve, hvordan de forskellige yogaformer skaber balance mellem det indre og ydre, genoplader dine batterier midt om vinteren og sætter kroppens selvhelbredende processer i gang. 

Du bliver forkælet med yoga, skøn natur, sund og vegetarisk kost, nærvær og tid til dig på fantastisk smukke og magiske Samsø i en forlænget weekend. Du kommer helt ned i tempo, finder ro i kroppen og nulstiller hele dit system.

Denne retreat er for dig, uanset om du er nybegynder eller har meget erfaring med yoga eller andre bevægelsesformer. Du lærer at lave din yoga med større opmærksomhed og øget selverkendelse.

I løbet af de 3 dage praktiserer du blid yoga, restorative yoga, somatiske bevægelser, åndedrætsøvelser, lange afspændinger, alt gøres med det formål at løsne spændinger i kroppen, som har sat sig i musklerne i gennem livet på grund af en travl hverdag, lange arbejdsdage foran Pc’en, traumer og smerter. For mig som yogaunderviser er det vigtigt at give dig et pusterum i hverdagen og tid til fordybelse i kærlige og trygge rammer, hvor du skridt for skridt bliver guidet godt igennem. 

Retrætens program og rytme

Fredag

10.00 – 11.00 Ankomst og indlogering

11.00 Velkomst, præsentation og rundvisning

11.30 Blid Yoga

13.00 Frokost

14.00 Tid ti dig♥

16.00 Somatics og Restorative Yoga

18.30 Aftensmad

20.30 Restorative Yoga og dyb afspænding

22.00 Stilhed

Lørdag

07.00 Godmorgen med ingefær og citrondrik, samt mulighed for selv-abhyanga (varm oliemassage)

07.30 Kærlig blid morgen yoga

09.30 Økologisk, vegetarisk morgenmad

11.00 TID TIL DIG

15.30 Somatics Yoga og Restorative Yoga

18.30 Aftensmad

20.30 Åndedræts øvelser, Restorative Yoga og dyb afspænding

22.00 Stilhed

Søndag

07.00 Godmorgen med ingefær og citrondrik, samt mulighed for selv-abhyanga (varm oliemassage)

07.30 Kærlig blid morgen yoga

09.30 Økologisk, vegetarisk morgenmad

12.00 Pakke

13.00 Afrunding, afslutning og TAK for denne gang♥

Underviseren

Eva Wessel, der er certificeret yogalærer fra Dansk Yoga, efteruddannet i Restorative Yoga og er Somatic Movement Education Coach, står for undervisningen. Du kan læse mere om Eva på www.wesselyoga.dk

Pris og tilmelding

Earlybirdy i deleværelse inden 01.12.2017: 3.100,- kroner.

Herefter 3.300,- kroner i deleværelse.

Tillæg for enkeltværelse 500 kr. Her er dog et begrænset antal pladser.

Prisen dækker overnatning i deleværelse sammen med en eller 2 deltagere (eller enkeltværelse), 11 timers yogaundervisning, fuld forplejning, sengetøj, håndklæder, alt yogaudstyr til yogaundervisningen, te, kaffe, frugt, snacks i løbet af dagene og masser af tid til dig. Prisen er eksklusivt transport til og fra Samsø.

Tilmelding sker på mail eva.wessel@wesselyoga.dk eller gennem webshoppen på www.wesselyoga.dk. Du har sikret dig en plads, når depositummet på 1.200,- kroner (earlybirdy) er indbetalt, inden 01.12.2017), 1.400,-  efter 01.12.2017. Restbeløbet betales to uger før retreatens start. Tilmelding ved indbetaling af depositummet er bindende. Læs mere på wesselyoga.dk.

Der er begrænset antal pladser.

Dit udbytte:

  • Overnatning i et deleværelse (2 eller 3 sammen) eller enkeltværelse
  • 11 timers yogaundervisning
  • Fuld forplejning
  • Sengetøj, håndklæder
  • Alt yogaudstyr til yogaundervisningen
  • Retreaten giver dig mulighed for at komme væk fra dine gøremål, opgaver og pligter. Her får du mulighed for at komme lidt dybere ned i din yogapraksis, for at lytte indad, finde tilbage til dig selv og bare at være fuldstændig, som du er.

Det praktiske:

Der er mulighed for afhentning ved færgen ved din ankomst, hvis du har brug for det uden ekstra omkostninger.

Der sejler færger til Samsø fra både Sjælland og Jylland flere gange dagligt.

Fra Sjælland sejler færgen fra Kalundborg færgen.dk

Fra Jylland sejler færgen fra Hou tilsamsø.dk og fra Århus saax.dk

Tjek den aktuelle sejlplan, book din billet i god tid. Tjek om der er særtilbud, hvis I er flere der rejser/køre sammen.

Betingelser:

Tilmeldingen er bindende, men bliver du forhindret i at deltage får du 50 % af det indbetalte beløb refunderet, hvis du afmelder dig 4 uger før retreatens start. Sker afmeldingen mindre end med 4 uger før, refunderes beløbet ikke.

Du er velkommen til at overdrage din plads til en anden, hvis du er forhindret. Giv os besked i det tilfælde og informer os om personens navn og kontaktoplysninger.

Skulle retreaten blive aflyst, bliver din fulde betaling refunderet. Der tages forbehold for fejl og ændringer i tekst og program.

Har du spørgsmål til retreatens indhold eller yogaundervisningen, så kontakt endelig Eva på mail eva.wessel@wesselyoga.dk

Jeg glæder mig til at byde dig hjertelig velkommen.

Namaste!

Eva Wessel