TAG MED PÅ EN FORLÆNGET WEEKEND FYLDT MED YOGA OG FORDYBELSE I SMUKKE OMGIVELSER PÅ MEllEM-RUMMET SAMSØ I FORÅRET 2018.

Yoga og Meditationsretreat i Store Bededagsferien med Julie & Line

Tag med Art of Heart Yoga/ Julie Sichlau og Studio Ribe/ Line Fricke med til Yoga- og Meditationsretreat i Mellem-Rummet på Samsø fra den 26. – 29. april 2018.

Vi glæder os til endnu engang at tage turen til Samsø og tilbyde en mangfoldighed af fantastiske yogaoplevelser. Du får mulighed for at avancere i din yogapraksis, udforske dig selv og få inspiration til en mere balanceret livsstil. Samtidig får du rig lejlighed til at slappe af, afstresse kroppen og nyde den fantastiske natur.

Forkæl dig selv med en forlænget weekend med os på Samsø og tag et pusterum fra hverdagen hjemme. I Mellem-rummets yogashala handler alt om ro, stilhed og stemning!

Program

Det daglige program indeholder en masse yoga og meditation, som fremmer bevidsthed, velvære og styrke i dig. Om du ønsker at fordybe dig i det dynamiske, legende flow eller om dit fokus ligger i yogaens blide, nærværende meditation er op til dig. Du vil få mulighed for begge dele på dette retreat.

Vi starter først på morgenen med vejrtrækningsøvelser og meditation, mens vi stadig er i den dybe indre ro fra søvnen. Efter en lækker, frisk morgenmad og tid til fordøjelse vil vi blive udfordret i et dynamisk flow med en uformel, legende attitude, efterfulgt af frokost. Efter frokost er der tid til at nyde haven, gå en lang tur ved stranden eller bare slappe af i de skønne omgivelser i Mellem-rummet. Om eftermiddagen fortsætter vi vores yogapraksis med læring fra yogaens mystiske verden, med leg igennem avancerede stillinger og med fordybelse i yogateknikker.

Alle niveauer er velkomne, og retreatet er især for dig som ønsker at fordybe dig i din yogapraksis, udforske og udfordre dig selv og skabe mere balance i dit liv.

Et magisk sted

Mellem-Rummet på Samsø skaber de perfekte rammer for retreatet. Den trelængede gård er et smukt og charmerende opholdssted for alle, som søger velvære, ro og balance. Gården er omgivet af en smuk have med en lille sø og et bålsted. Stranden ligger i gåafstand fra gården.

Vi laver yoga i gårdens lyse og rummelige lade med højt til loftet, frilagte bjælker, ovenlys og udsigt til naturen. Yogasalen skaber et fristed for en magisk og enestående yogaoplevelse. Under hele opholdet vil stedets personale sørge for, at vi bliver forkælet med nærende økologisk, vegetarisk mad, frugt, snacks, smoothies, kaffe og te. På retreatet kan du tage et pusterum fra hverdagen og du har muligheden for både at være helt dig selv og fordybe dig i din egen ro, eller være social i gruppen i de tiltalende omgivelser som stedet faciliterer.

Retreat pris

Enkeltmandsværelse: kr. 4.875 – Early bird inden 15. januar: kr. 4.625
Deleværelse med 2 senge: kr. 4.575 – Early bird inden 15. januar: kr. 4.325
Deleværelse med 3 senge: kr. 4.125 – Early bird inden 15. januar: kr. 3.875

Depositum ved tilmelding 1.500 kr. (indbetales ved tilmelding).

Prisen inkluderer yogaundervisning op til 3 gange om dagen (fysisk, mental og spirituel) samt en særlig event lørdag aften, yogaudstyr, 3 overnatninger, fuld forplejning med den lækreste økologiske, vegetariske mad fra lokalområdet, te, frugt og snacks i løbet af dagen, sengelinned og håndklæder. Der er yogamåtter og udstyr på stedet, men du er velkommen til at tage din egen yogamåtte med, hvis du foretrækker. Transportomkostninger til og fra Samsø er ikke inkluderet i prisen. Se info om transport længere nede.

Tilmelding

Send en mail med dit fulde navn, telefonnummer og om du ønsker enkeltværelse/deleværelse til: artofheartyoga@gmail.com

Samtidig med tilmeldingen via mail indbetales depositum 1.500 kr. til Art of Heart Yogas konto: 5321-250635. Husk at påføre navn og tekst “Art of Heart Yoga retreat”. Art of Heart Yoga står for booking og sender bekræftelse på tilmelding og betaling, når betalingen er gennemført. Resten af beløbet skal betales senest 12. april 2018 på samme konto.

Tilmeldingen er bindende og bliver du mod forventning forhindret, er du velkommen til frit at overdrage pladsen til en anden person. Husk at give besked til artofheartyoga@gmail.com. Måtte det uventede ske at retreatet aflyses af Mellem-rummet eller Art of Heart Yoga tilbagebetales det fulde indbetalte beløb.

Transport

Fra Sjælland sejler færgen fra Kalundborg www.færgen.dk. Anbefalet afgang fra Kalundborg torsdag den 26/4 kl. 15.45. Retur søndag den 29/4 fra Ballen/Samsø kl. 17:30. Der er også mulighed for at tage en direkte bus fra København/Ballerup St. til færgen www.faergen.dk/bus862

Fra Jylland sejler færgen fra Hou www.tilsamsoe.dk. Anbefalet afgang fra Hov torsdag den 26/4 kl. 14:30. Retur søndag den 29/4 fra Sælvig/Samsø kl. 15:45.

Husk at booke din færgebillet i god tid. Programmet forventes at begynde torsdag eftermiddag kl. 17.30 og slutte umiddelbart efter frokost søndag.

Praktisk

Retreatet er røg- og alkoholfrit og vegetarisk. Medbring ikke mobiltelefon under yogaundervisningen eller fælles aktiviteter. Tilmeld dig eventet på Facebook og få seneste nyt om retreatet, mød de andre deltagere og arranger eventuel samkørsel til Samsø.

Har du spørgsmål til retreatets indhold eller yogaundervisningen så kontakt endelig Art of Heart Yoga/ Julie Sichlau på artofheartyoga@gmail.com. Har du spørgsmål til tilmelding, betaling og de fysiske rammer så kontakt Mellem-rummet på kontakt@mellem-rummet.dk.

Deltagelse på retreatet er på eget ansvar – både ophold og undervisning. Art of Heart Yoga fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse med sygdom, skader o.lign.

Der tages forbehold for fejl og ændringer i tekst og program.