Mellem-rummet Hide-Away VIP Event

Målrettet virksomheder, organisationer og professionelle møder når der er behov for ro, stilhed og vigtige processer og beslutninger. 

I din organisation, er nogle møder og beslutningsprocesser vigtigere end andre. Møder hvor rammen bliver en faktor for samhørighed og interaktion – et udgangspunket for jeres aller vigtigste møder og beslutninger og dermed jeres udvikling og fremtid. Mellem-rummet på Samsø er unikt på sin helt egen måde og det perfekte sted for jeres “hide-away ophold” i ro, stilhed og stemning langt væk fra dagligdagens forstyrrende påvirkning.

seminaire-entreprise-accueil

Rammen

Med sine helt særlige stemningsfyldte rammer på gården Holmslund på Samsø, er du langt væk hjemmefra og alligevel tæt på med let og hurtig forbindelse til både Jylland og Sjælland. Stedet tilbyder, med sin personlige og varme atmosfære, nogle helt unikke rammer for et særligt ophold af en hver art. Her er plads til at arbejde dybt, kreativt og strategisk i ro og nærvær med fordybelse, inspiration og afslapning. Den trelængede gård er smukt istandsat og fremstår lys, imødekommende og fuld af harmonisk energi. Den gamle lade er forvandlet til en fortryllende, smuk sal hvor de fritlagte bjælker er bevaret og masser af ovenlys trænger ind.  Det skaber rammen for en helt unik oplevelse og udbytte uanset hensigt og formål. Værelserne er med deres enkle, lyse og æstetiske indretning, skønne at trække sig tilbage på når der er brug for en pause mellem undervisningen. Desuden er Mellem-rummet omkranset af en stor dejlig have, stier og naturskønne åndehuller med en lille sø og bålsted. Stranden ligger i gåafstand fra gården mod vest.

Stedet rummer 11 værelser med ialt 24 senge. Ideelt for for mindre grupper fra 8 til 24 personer. Her er et mindre undervisninslokale på 45 m2 samt en sal/mødelokale på 120 m2.

Multimedia-udstyr såsom video, overheadprojektor, widescreen, lydsystem, WiFi, fax, kopimaskine, etc., til at køre dine møder (andet udstyr og forsyninger er også tilgængelige efter anmodning).

I pauser og om aftenen kan gæsterne slappe i de skønne trygge rammer, gåture til stranden eller i den nærliggende skønne natur på Samsø.

Forplejningen består af lokale sunde og friske råvarer, som bliver nænsom og kærligt tilberedt af en af øens bedste kokke og tilbydes efter eget ønske og standard.

Typer af møder og events

Bestyrelsesmøder, leder- og strategimøder, seminarer, kurser, internatophold, workshops, brainstorming, projektudviklingsmøder, studiegrupper, gruppecoaching og facilitering, teammøder, VIP events, partnere møder, salg- og motivation, mindfulness og åndeligudvikling.

Kontakt

For booking og yderliger oplysninger om pris:

+45 53627752

kontakt@mellem-rummet.dk

Mellem-rummet Hide-Away Business i ro, stilhed og stemning…når det er vigtigt!