Gården Holmslund og dens ejer

Gården Holmslund’s nuværende ejer, er født og opvokset her og har været i slægtens eje igennem generationer. For ham har Holmslund altid været stedet, hvor han vente tilbage til, for at finde ro og fordybelse. Et sted hvor til han kunne trække sig tilbage fra en hektiske og stresset hverdag.

Ideen med at skabe Mellem-rummet som et retreat, udviklings- og inspirationscenter for andre mennesker opstod, da han i sommeren 2007 sagde en international karrierestilling op og bosatte sig på gården i en længere periode sammen med sin famile og gav sig selv ultimativ tid og rum, til at reflektere over livets dybere mening og formål.

Peder etablerede “Mellem-rummet, et sted, der med udgangspunkt i et ønske om at skabe rammerne for den fordybelse, stilhed og mærkbare medmenneskelighed, som temmelig meget indikere, at det moderne menneske behøver. Sidenhen har Mellem-rummett fungeret som et sted, hvor man kan tage på retreats, der med varierede indhold i alle sammen har det, at finde frem til en harmonisk energi, en nærende ro, kreativitet og indsigt som omdrejningspunkt.

Selv evner han kunsten i at tage en pause, at skabe et rum og en ceremoni med plads til nærvær og fokus. Det hele udfoldet i det smukke sted han har  skabt med respekt for stedets helt særlige energi, ånd, sanselighed.

 

85BXyEoHxsEN-lzGnWImBNmClC-my3dObMYnJEtGFUE