Hvad tidligere brugere siger om Danmarks mest efterspurgte og eftertragtede retreat- og kursuscenter:

“Jeg har valgt at bruge Mellem-rummet til dette års retreat, fordi Mellem-rummet tilbyder nogle unikke rammer for et intimt yoga retreat. På de lyse og smukt istandsatte værelser ånder en ro og æstetik, som giver dig mulighed for fordybelse og for at lade op. Den smukke gamle lade med fritlagte bjælker og kig til himlen, giver en unik atmosfære og yogaoplevelse. Mellem-rummet har alt til rådighed i yogaudstyr inkl. måtter, puder, blokke, bælter og tæpper”

Tine Christensen, Yoga underviser

“Mellem-rummet er helt klart vor foretrukne retreat-lokation Danmark”

Eve Bengta Lorenzen & Robert Jørgensen/MindfulLife, Kursusholder

“At være i Mellem-rummet skal tages bogstaveligt; det at VÆRE! Rammerne her oplever jeg som unikke og dermed støttende til indre arbejde og den dybere udvikling. Blot at VÆRE her er healende for det moderne menneske. Jeg er taknemmelig over at VÆRE og undervise her”

Heinrich Birk Jokansen, Kursusholder

Der er noget særligt givtigt ved at holde kursus i Mellem-rummet. Den personlige og varme atmosfære i huset giver længere ophold en lethed og glæde hos deltagerne, selv om man er  langt væk hjemmefra. Beliggenhed og omgivelser åbner op for støtte af al slags arbejde. Det kan helt klart anbefales

Marianne Kildedal, Kursusholder

“Hvis du ikke oplever kontakt med dit stille sind hér, så er der noget galt… Vidunderligt sted… Forunderligt forandrende… Stille, støbende…”

Andres Lassen, Bruger

Mellem-rummet er noget af det smukkeste og mest intense sted jeg længe har oplevet. De rammer er tænkt og skabt ud i det yderste. Jeg ELSKER det sted, og har kigget og kigget med misundelse på alle de fine arrangementer. Havde jeg mere tid, mulighed og mod, var min deltagelse stor

Helle Beck, Gæst