Ann Benedikte Hansen underviser i yoga:

Siden jeg for 12 år siden tog til min første yogatime er yoga blevet en naturlig del af min hverdag. Yoga er for mig en måde at øve sig i at være fuldt ud tilstede i nuet og en af de bedste måder at drage omsorg for sig selv på.

I dag arbejder jeg som yogalærer og foredragsholder. Jeg er uddannet yogalærer (200 timers Yoga Alliance certificeret) hos Ann-Charlotte Monrad og er i gang med at tage den 3-årige Iyengar yogalærer uddannelse hos Lone Kristensen, Satya Yoga. Jeg har derudover deltaget på utallige kurser og workshops med yogalærere fra ind- og udland. Gennem de sidste 5 år har jeg interesseret mig for og praktiseret ayurvedisk livsstil og har bl.a. taget flere kurser med min ven og mentor Dr. Sanjay Pisharodi og været på et ayurvedisk retreat hos ham i Indien.

Udover yogalærer er jeg uddannet kandidat i Pædagogisk Antropologi fra DPU (Aarhus Universitet) med speciale i yoga og har i den forbindelse lavet en undersøgelse på et københavnsk yogastudio. Med udgangspunkt i mine egne undersøgelser samt anden forskning om yoga afholdte jeg på Copenhagen Yoga Festival 2015 foredraget: Midt i en yogatid og i 2016 foredraget: Hvorfor virker yoga?

I min undervisning ligger jeg vægt på at yoga skal være lettilgængelig for alle, at eleverne må få en oplevelse af at få bevæget kroppen på en sikker, nænsom og opmærksom måde. At de får mulighed for at erfare og blive fortrolige med hvad yoga kan – ikke mindst at yoga er dejligt og sjovt.

Læs mere på: www.annbenedikte.dk