Anne Lei Jacobsen

Jeg har dyrket yoga sporadisk i mange år, men fik først for alvor øjnene op for dens gaver for knap 3 år siden. Udadtil var alt ok. Men jeg var på det tidspunkt et sted mentalt, hvor jeg ikke rigtig følte mig hjemme i eget liv, og samtidig ikke kunne mærke eller se, hvordan det kunne blive anderledes. Yogaen tog mig med på en farverig rejse, som endte med at følge mig hjem til mig selv.
Bekendtskabet med yoga åbnede op for udforskning af mange andre holistiske tilgange til krop og sind, som jeg siden er dykket ned i. Hver og én har de noget helt særligt at byde på, som ikke alene er super spændende, men som også tilsammen har gjort mig mere…mig. Jeg har genopdaget facetter og ressourcer, som jeg havde glemt, jeg har.
I min undervisning forsøger jeg at formidle det bedste fra de forskellige tilgange, fordi jeg ønsker det samme for dig: At du skal genfinde og styrke forbindelsen til dig og de ressourcer, du måske har glemt, du har. Så du kan opleve større livsglæde og indre ro. Så du kan mærke, hvad der for alvor er vigtigt for dig i livet. Og så du kan handle på det og realisere dine drømme, til glæde for både dig selv og folk omkring dig.

Jeg har undervist i mange forskellige sammenhænge og er certificeret underviser i forskellige typer yoga (280 t), Living Yolates og Dancing Yolates (150 t) samt thai yoga massage (50 hr). Jeg har også en coachuddannelse i den evidensbaserede metode Acceptance and Commitment Therapy.

Til dagligt arbejder jeg med projektledelse på det specialiserede børneområde. Sammen med yogaen giver det mig mulighed for hele tiden at udvikle forståelsen af, hvordan vi mennesker formes – og ikke mindst, hvordan vi kan bryde ud af formen.

Se mere om mig og min undervisning

 

Yoga og yolates forårsretreat på Samsø

foto-49
Deltag Programmet sammensættes af sessions med yoga (blid Hatha), yolates* og ACT **, som tilsammen danner den optimale ramme for at ...

Forårsretreat Yoga og yolates

foto-49
Deltag Lad forårets indfinde sig i krop og sjæl med denne afstressende weekend, hvor udrensning, revitalisering og opblomstring bliver nøgleordene. Du ...