Charlotte Fruergaard (født 1964) Gennem 25 år har hun inspireret og guidet mennesker til deres inderste kerne af fred. Hendes arbejde har vist tusinder af mennesker vejen til kærlighed og visdommen i hjertets intelligens både herhjemme og internationalt. Hun er forfatter til bogen “Det handler om Kærlighed” (Lemuel Books). Hun er kendt og respekteret for sin anerkendende undervisningsform, som er konkret, jordnær og anvendelig.

“Jeg har hele mit liv søgt svar på livets store spørgsmål om hvorfor vi er her? og hvor vi skal hen? Fra ganske ung har jeg haft kendskab til den kraft, der ligger bag alt – den, der får græsset til at gro og solen til at rejse sig hver morgen. jeg har  25 års erfaring i at inspirere og bevidstgøre deltagere om deres egen kraft og indre kerne. ”Jeg har altid været drevet af, at vi hver især, finder vores inderste gnist. At mennesker får kontakt til den fred og styrke, som vi alle indeholder.

Min rejse har bragt mig gennem den alternative uddannelser som kropsterapeut og yogalærer. I erhverslivet har jeg brugt mine kompetencer som seminar leder, underviser og foredragsholder, hvor jeg har formidlet leder og medarbejder udvikling og mindfulness. Min undervisning i ”at have hjertet med i arbejdet” har ført til kåring som årets underviser i 2012.” 

Mindfulness Retreat I Mellem-rummet 26-29 marts

zjQu47L6lCTAYxVPhDTTAceF35_IhQa1jyVXQpyHVF0
Deltag Kontakt til din egen indre fred Et Retreat hvor vi mødes, omkring den vi er, bag alle tankerne – bag ...

Mindfulness retreat

buddha2
Deltag Mindfulness retreat med yoga, meditation, stilhed og nærvær. Forkæl dig selv med tid til fordybelse, refleksion, god mad og afslapning.