Evi Xiromeriti er certificeret yogalærer som har specialiseret sig i gravidyoga og yoga for kvinder hos Uma-Dinsmore Tuli. Hun har en feminin, holistisk tilgang til yoga der tager som udgangspunkt den kvindelige krop/ psyke og har til formål at understøtte kvinderne i alle aldre og livsfaser. Hendes undervisning rummer elementer fra Hatha yoga for styrke og vitalitet, samt Yin/Restorativ yoga for ro og fordybelse. Hun har siden 2011 undervist i forskellige centrer og firmaer samt afholdt workshops og retreats i Danmark og i Grækenland. Hos Evi foregår undervisningen i et roligt tempo med grundig instruktion, for at man kan vende blikket indad og stille ind på sig selv. Legende, flydende bevægelser og statiske, dybe stræk bliver integreret i en yogapraksis der skaber glæde, nærvær og ro i sindet.

“Mit formål når jeg underviser er er at skabe rum for at den enkelte elev kan have sin egen individuelle oplevelse af, hvad yoga er og kan”

Yogaretreat for kvindernes velvære og vitalitet

unnamed-2
Deltag Yogalæreren Evi Xiromeriti vil guide dig igennem en herlig blanding af flydende bevægelser, dybe strække, restorative stillinger, åndedrætsteknikker, meditation, chanting ...