Ina Hass

Jeg er født og opvokset i Sønderjylland og oprindeligt uddannet ergoterapeut. Gennem mere end 20 år har jeg specialiseret mig i behandlingen af børn med udviklingsforstyrrelser, blandt andet gennem arbejde i Tyskland i privatpraksis og gennem mit arbejde som underviser indenfor børneområdet på Ergoterapeutuddannelsen i København.

Homøopatien mødte jeg, da jeg for mere end 20 år siden flyttede til Tyskland, hvor min dengang 1½ år gamle søn blev alvorlig syg, og blev helbredt gennem en tysk børnelæge og homøopat. Homøopatien er en fantastisk behandlingsmetode, som skubber til menneskets erkendelse og udvikling, hvorigennem vi bliver i stand til selv at foretage de valg og de ændringer i livet, der skal til, for at vi føler os som hele mennesker og bliver helbredte.

Jeg er uddannet klassisk homøopat ved Skolen for Klassisk Homøopati, af Sundhedsstyrelsen registreret alternativ behandler (RAB), og har afsluttet 3 års uddannelse på The Dynamis School for Advanced Homoeopathic Studies www.dynamis.edu 

Yin Yoga er meditation i bevægelse og stilhed, integration af krop og bevidsthed og en dør ind til oplevelsen af et større nærvær, gennem følelsen af mere liv i kroppen!

Jeg er uddannet yogalærer i Chennai i Indien hos Indra, Ganesh og A.G. Mohan, hvis undervisning bygger på Krishnamacharyas Yoga og uddannet Yin Yogalærer hos Biff Mithoefer.

Du er også velkommen til at læser min Yoga historie her

Følg mig evt på facebook her

unnamed-6unnamed-4unnamed-1

Joan Birk

Open Heart Voice v/Joan Birk

– Slip stress og mærk livet med Lydterapi.
Joan Birks arbejde handler om integration af energien mellem krop, hjerte og bevidsthed.
Hun virker som katalysator og facilitator for bevidst personligt lederskab i livets forandringsprocesser.
Joan Birks metoder er primært sang, lydterapi, lydhealing, frigørelse af den naturlige stemme, energiarbejde samt nærværstræning og meditation.
Fokus er at støtte et liv i åbenhjertighed, balance og fred med bevidsthed på forankring gennem kroppens og naturens visdom.
Joan Birk har livslang erfaring med brugen af stemmen og sang som redskaber til personlig frigørelse og udvikling. Hun har personlig erfaring med håndtering af dybe forandringsprocesser samt det at leve med følgevirkninger af stress, overbelastningsskader og kroniske smerter efter trafikuheld.
Joan Birk er Certificeret Vokal Lydterapeut v. Githa Ben David i 2013.
Er tidligere elev af samt i kontinuerlig supervision hos Master Timothy Dunphy.
Tidligere teater, dans, meditations- og dramatræning som elev hos Joan Ørting. Meditationstræning hos Peter Bastian og Mysterieskoletræning hos Lars Muhl og Githa Ben David.
Efteruddannelse i Fornyelsesledelse og Teori U hos Katrine Dietrich og Carsten Ohm.
Er desuden uddannet KaosPilot, 1999, og har erfaring som både selvstændig projektleder, freelancer samt ansat og leder i kommunalt regi inden for det social- og specialpædagogiske område.
Er nu i gang med en Master i Mindfulness MBSR v. Lone Fjordbak på Århus Universitet.
Joan Birk er mor til Sofus på 11 år og Victoria på 14 år. Joans liv har base i naturen på Samsø, hvor hun har boet i 14 år.
Har boet et år i Californien samt i perioder rejst i Canada, USA, Rusland, Baltikum og Østafrika.
Joan Birk tilbyder behandlinger, sessioner, workshops for grupper samt kurser og sangopgaver både på Samsø og i resten af landet.
Kontakt:
Telefon: 26143763

Yin yoga, poesi og lydens energi

IMG_5468 (533x800)
Deltag Intentionen med kurset, er at deltagerne for en stund oplever fuldstændig at opløse hverdagens bekymringer, kroppens spændinger og sindets uro ...

Forårs Retreat – Yin yoga, poesi og lydens energi

unnamed-1
Deltag Intentionen med kurset, er at deltagerne for en stund oplever fuldstændig at opløse hverdagens bekymringer, kroppens spændinger og sindets uro ...