Julie Sichlau er yogaunderviser og stifter af Art of Heart Yoga. Til dagligt underviser hun i yoga, meditation og Ayurveda i flere studier i København. Hun er certificeret Quantum Yoga® lærer fra Quantum yogaskole på Sri Lanka og har efterfølgende taget uddannelser i Indien, USA og herhjemme.

Hendes undervisning er dels baseret på et dynamisk Vinyasa flow, hvor fokus er rettet på at komponere kreative, sjove og dynamiske sekvenser, som appellerer til alle niveauer. Derudover underviser hun i yogaens søsterfilosofi Ayurveda og blid, healende yoga og meditation, som skaber tid til ro og fordybelse. Hvis formålet med yoga er en virkelig transformerende praksis, er det vigtig at dyrke bevidstheden intellektuelt og finpudse ens evner til virkelig at lytte efter og tage ansvar for ens egen trivsel og handle i overensstemmelse med ens kreative potentiale.

Yoga i sin åndelige forstand har altid været en del af Julies liv, og der blev praktiseret meditation og chanting i familien, siden hun var lille. Læs mere om Julie her: www.artofheartyoga.com (siden er på engelsk).

Kontakt:
artofheartyoga@gmail.com

unnamed-2

Yoga og Meditationsretreat i Store Bededagene 2017

unnamed (1)
Deltag Retreatet byder på en mangfoldighed af fantastiske oplevelser, hvor alle dine sanser kommer i spil. Du får mulighed for at ...

Yoga og Meditationsretreat i Store Bededagsferien 2018

unnamed
Deltag Det daglige program indeholder en masse yoga og meditation, som fremmer bevidsthed, velvære og styrke i dig. Om du ønsker ...