Mit udgangspunkt er en dyb passion for bevidsthed, livsglæde og nærvær, med over 20 års egen træning, deltagelse i relevante workshops og løbende supervision. Jeg er uddannet sygeplejerske, med efteruddannelse i mindfulness, coaching, håndtering af stress, smerter og livskriser, særlig sårbarhed og konfliktmægling. Underviser til daglig i mindfulness og meditation, med fokus på åndedrættet, bevægelse, flow, grounding, bevidsthed, kommunikation i relationer og refleksion. Jeg nærer dyb respekt for alle spirituelle, religiøse og ikke-religiøse tilgange. Det væsentlige er det vi har til fælles: At gå hjertets vej, at styrke oplevelsen af samhørighed med andre og med den verden og det univers vi er en del af, med ansvar for os selv og hinanden. At leve livet med alt hvad det indebærer. Jeg tilstræber at skabe rammer, hvor den enkelte kan finde styrke, acceptere det u-perfekte, blive bedre til at rumme det svære, og skabe et meningsfuldt liv med glæde.
Uddannelse:
Sygeplejerske, med 13 års erfaring i den etablerede hospitalsverden.
Diplom i pædagogisk psykologi fra VIAUC, Aarhus 2013
Journalistisk skrivning, Danmarks Journalisthøjskole, Aarhus, 2014
Grundkursus i Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR) og ACT (Acceptance and Commitment Therapy) ved Jens Mikkelsen og Tal Haimoff, 2011.
Mere end 20 års egen træning i meditation og healing, samt deltagelse i relevante kurser og workshops, Løbende supervision ved cand.pæd.psyk. Liselotte Ellegård, www.mindfulsolutions.dk, siden 2010.
Litterær inspiration:
Richard Davidson, Mark Williams, Jon Kabat-Zinn, Kjeld Fredens, Martin Seligman, Mihaly Csikszentmihalyi, Aaron Antonovski,  Martha Rogers, Dolores Krieger, K.E. Løgstrup.
Gregg Braden, Elaine Aron, Eckart Tolle, Bear Heart, Osho, Lorna Byrne, Lars Muhl, Michael Harner, Helen Gamborg.
Karen Kirstine Hasseriis
Mail:    kontakt@flowmaker.dk
Skype: karenhasseriis
Mobil: +45 41 85 66 31 

AFLYST Invoking Your Divine Feminine – Energi og Stilheds Retreat

5Rhythms-dance_pro
Deltag To gange dagligt er der guidet energiarbejde; healing, meditation, refleksionsøvelser, let qigong og/eller dans. Udover undervisningen, vil der være rig ...

Silent Retreat med mindfulness

cropped-11806512_10207442395996699_35139599_o1
Deltag I Mellemrummets indbydende rammer, midt i den skønne natur på Samsø, inviterer jeg dig til at sætte tempoet helt ned ...