Louise er uddannet Hatha yogalærer i Indien ved Yoga Life (500 hr) og har efteruddannet sig indenfor Vinyasa flow, Yin yoga, Anusara yoga og Yoga therapy.

unnamed-3

Hun har mere end 1000 undervisningstimer bag sig og er indehaver af Yoga på Vesterbro, hvor hun står for meget af undervisningen og den daglige drift af yogastudiet.

Louise læser i øjeblikket anatomi og fysiologi og bliver ved med at videreuddanne sig i Danmark og udlandet indenfor området.

Læs mere på www.yogavesterbro.dk

Lars har undervist yoga i over 10 år og i 7 år udviklet og ledet sit eget coachingforløb for kontanthjælps- og sygedagpengemodtagere i Gentofte kommune.

unnamed-4

Lars er uddannet i kommunikation og sociologi, mindfulness instruktør og coach og har stor erfaring med arbejdet omkring stresforebyggelse og streshåndtering, som ligger til grundlag for hans yoga og meditations timer.

Læs mere på  www.larsdamkjaer.com

 

 

Yogaferie på Samsø med Yoga på Vesterbro

Samsø101
Deltag Yogaferie på Samsø  26. – 30. juli 2017  m/ Louise Grønbeck og Lars Damkjær Vi gentager traditionen og tager på ...

Sommer Yoga Ferie på Samsø

Foto: Steffen Ravn
Deltag Yogaferie på Samsø  27. – 31. juli 2016 m/ Louise Grønbeck og Lars Damkjær Vi gentager traditionen og tager på ...