Når jeg underviser, formidler jeg hele min Yoga viden, livserfaring og visdom. Jeg ønsker at give dig Yoga og Meditation i hjerte højde, der hvor du får støtten til vælge et liv fyldt med ærlighed og kærlighed. Jeg bliver fortsat selv overrasket over den kraftfulde, nærende, omsorgsfulde og virksomme effekt, jeg oplever gennem min egen personlige Yogiske praksis. Jeg bliver mere og mere nysgerrig på dens værdifulde virkning, og det animerer mig endnu mere til at fortsætte, som din inspirator- og Yogaformidler.

Få inspiration til at deltage i mit Kundalini Yoga sensommer Retreat d.8. -11. september. Læs mere her hvad disse skønne kvinder siger om mine klasser eller mit tidligere retreat.

http://tostyoga.com/malaga-retreat-group-2014/

http://tostyoga.com/yogine-testimonials/

tost_yoga_mette_tost

Jeg er oprindelig uddannet designer og grafiker med selvstændig designvirksomhed. I 2013 blev jeg anbefalet at tage en Kundalini Yoga uddannelse, og dengang vidste jeg intet om, hvad det ville bringe af transformation. Gennem mere end 30 år har jeg elsket sport og beskæftiget mig med selvudvikling. Alt det jeg har erfaret, lært og levet efter, bliver nu forenet i Yoga redskaber, som dækker alle mine interesse områder – det psykiske, fysiske og spirituelle. En ren åbenbaring af unik og kemisk sammensat Yoga videnskab med adgang til et Livs-Apotek, hvor overflod af sundhed og mental hygiejne findes på alle hylder. I begyndelsen ville jeg kun bruge Kundalini Yoga som hjælp – til selvhjælp – men nu brænder jeg for, at dele den med dig.

Specielt træning af åndedrættet er jeg helt vild med – det er et af mine største interesse områder. Derfor uddannede jeg mig videre 2014 så i dag er jeg både uddannet International Certificeret Kundalini Yoga instruktør, Svensk Certificeret Terapeutisk Breathwalk instruktør og HeartMath Meditations Coach.

Jeg glæder mig til at møde dig personligt, vi ses til livs-givende Yoga!!

Glad hilsen fra din Yoga instruktør Mette Tost

www.tostyoga.com

WOMEN´S SPACE – KUNDALINI YOGA 4 DAGES SAMSØ RETREAT

unnamed-2 kopi 4
Deltag Du får 4 berigende dage, med tid til personlig og ultimativ kropslig forkælelse. Du er i trygge og erfarne hænder ...

Women´s Space – Kundalini Yoga 4 dages Samsø Retreat

unnamed-2
Deltag Du får 4 berigende dage, med tid til personlig og ultimativ kropslig forkælelse. Du er i trygge og erfarne hænder ...