Michael Lorenzen har arbejdet professionelt med mennesker og personlig udvikling  siden midten af 80’erne. Her fortæller han lidt om sin filosofi:
“Vi har alle et unikt syn på livet og os selv. Vi oplever verden gennem dette synspunkt, men fra vi er helt små og til vi forlader denne jordevandring lever vi i et samfund, hvor alle har en mening om hvem vi er, og hvad vi kan og må. Inderst inde er det dog ikke andre end os selv der kan vide hvad der skal til for at skabe det lykkelige liv for os selv. Når nogle af os så er så dårlige til det, kan det måske skyldes, at vi er dårlige til at se indad.
Jeg har siden jeg var 13 år interesseret mig for det menneskelige succesmønster. Gennem livets op og ned ture har jeg kunnet afprøve på egen krop og liv, hvad der virker og ikke virker. Jeg har også været velsignet med at få del i mange menneskers liv og udvikling gennem årene. Gennem egen praksis og fælles læring over de sidste fyrre år, har jeg opsamlet viden, værktøj og træning i hvordan vi som mennesker kan blive mere bevidste medskabere af vort liv.”
Jeg kender det som hjertets disciplin eller kriger disciplin. Sådan er det blevet videregivet til mig. Hjertets visdom følger nogle protokoller som vi alle deler og genkender intuitivt.Vi har muligvis forskellige navne, betegnelser for dem. Men det er den matrice vi følger i tanke ord og handling, når vi skaber forvandlingen i vort liv med større og større bevidsthed.
Vi udfordres alle af hverdagens sysler, et travlt liv, kultur, arv, miljø og biologi – men de er alle blot vilkår. Om vi nu er os det bevidste eller ej, er det, der kan gøre hele forskellen. Bevidstheden om at vi lever i et multikulturelt, globalt fællesskab med fællesansvar for jordens ressourcer og artens overlevelse, gør presset på os større, og vi bliver mere sårbare overfor stress – den stress, der er konsekvensen af informations samfundets uendelige strøm af overinformation. Konsekvensen er at vi aktiverer overlevelsescentret i hjernen og at alt kommer til at handle om forsvar angreb, rigtig og forkert. Dem og os! Men der er en anden mulighed. Den mulighed kan vi bevidstgøre og træne.”

Jævndøgns Retreat med Svedehytteceremoni

560720_4102345202869_1826229093_n
Deltag Foråret står for døren og naturen forbereder sig på sommerens komme. På samme vis kan os mennesker med fordel markere ...