“There is nothing that you can not do

you just have to move”

Nina har siden 1988 arbejdet med det inter- og intrapersonelle rum samt relationskompetencer i bredeste forstand både body, mind og spirit. 

Nina er uddannet 5Rhytmes Teacher og certificeret underviser i Social Presencing Theater. Herudover er Nina tilknytte som underviser på Mindfulness Akademiets uddannelse Mindfulness Advance og Mindfulness Educator. Derudover har hun i flere år været assistent på Richard Moss forløb “Radical Aliveness” i Frankrig.

hver år tilbringer Nina et par måneder i Spanien, hvor hun vandre i og med bevidst nærvær som en måde at være i verden på.

Nina arbejder desuden med kognitiv-, narrativ-, og neuroaffektiv psykologi samt mindfulness både i teoretisk undervisningsfelt samt i praksis. 

Hun har formået at skabe en praksis, hvor leg bliver et incitament i forløbene, så det kreative kropslige udtryk kommer i spil og derved åbner op for et større felt end det mentale.

Nina praktiserer sin egen lærdom gennem livet.

www.5rhythms.ninaejlskov.dk

images

5Rhythms er skabt af Gabrielle Roth og praktiseres af 10.000-vis verden over.
5Rhythms er en filosofi, et perspektiv, en kunst art, en dynamisk bevægelses praksis. 5Rhythms har rod i det princip, at sætter du sindet i bevægelse vil det hele sig selv. Bevægelse er både medicinen og metaforen, som på tværs af alle sprog, kulturer og aldersgrupper omdanner lidelse til kunst, kunst til bevidsthed, og bevidsthed til handling.
Uanset hvor 5Rhythms praktiseres, skabes der et fællesskab gennem dansen. Et fællesskab til at svede, til at ændre sig, til at støtte og give et trygt rum for os hver især. Ttil at ryste egoet`s tag i os og vække den livsgivende, uforudsigelige, fascinerende, ”ud over kanten” søgende ”rockstjerne-del” af os selv, der længes efter at være frie.
Åbner op til kreativitet, forbindelse og fællesskab”


5Rhythms omfatte en enkel bevægelse praksis designet til at frigive den danser, der lever i alle, uanset form, størrelse, alder, begrænsninger og erfaring.

At finde sin dans er at finde sig selv, på den mest flydende og kreative måde.
5Rhythms i sig selv, er essensen af enkelhed, og dog har rytmerne beføjelsen til at katalysere dyb healing i et kreativ udtryk.

De fem rytmer Flowing, Staccato, Chaos, Lyrical og Stillness, danner tilsammen en wave. En bevægelse meditation.

Ved at danse, genskabe og genopdage os selv på ny igen og igen. Dansen åbner for en ny følelse af frihed og muligheder, som er både overraskende og healende, spændende og dybt genopbyggende.

Snarere end at have trin at følge, har hver enkelt rytme et anderledes energi felt, hvor du finder dit eget særlige udtryk og koreografi.
Hver rytme er en lærer, og du kan forvente at møde forskellige og til tider ukendte sider af dig selv, som din dans udvikler sig gennem praksissen.

5Rhythms praksis er en rejse til vækkelse, som du altid kan vende tilbage til.


Vi danser for at overgive os til det, der er hinsides det personlige. Vi danser for at slippe alt hvad der er og forbinde os med det kreative rum. Bevæget og flyttet fra et sted til et andet.. Igen og igen og igen.

5 Rythmes Meditations- og Danse Workshop

5rhythms-logo-med-Nina-Ejlskov-672x372
Deltag tekst på vej