Signe Rasmussen og Baluna Hostrup

Baluna er uddannet yogalærer ved Hamsa yoga studio. Hun har også Hamsa yoga studios restorativ yogalærer uddannelse, og uddannelsen ” Hands on, play and support”, fra Hamsa Yoga Studio. Baluna har selv haft brystkræft, og det var under dette forløb, at vi fik ideen til dette restitutions-retreat.
Baluna arbejder som konsulent ved børn og unge Aarhus kommune.

​Signe er uddannet yogalærerog restorativ yogalærer på Hamsa Yoga Studio. Signe underviser i bowspring i Hørret, Mårslet og i Aarhus, og har de sidste 4 år levet af at undervise. Signe er også uddannet sygeplejerske og har i 8 år arbejdet med neurologi og rehabilitering.

Baluna og Signe vægter at tilpasse retreatet til den enkelte, vi giver os tid til at tilpasse yogaen til dig. Du kan komme præcis som du er, om det er trist, tung, bange eller glad. Vi ønsker at du finder en vej videre, at du finder noget din krop kan li´og som gør dig glad. Vi vil vise dig en vej som bringer dig i kontakt med din kropslige og eksistentielle styrke igen.

Igennem retreatet gennemgår vi vi følgende temaer i rækkefølge:

1. At lande. Ankomme her hvor du er i naturen på Samsø.

2. At lande. Ankomme i din egen krop som den er.

3. Giv slip for forestillinger om hvordan ting skal være.

4. Med alt hvad du er, er du nok.

“This body you have, right here, right now,
Is everything you need to be fully awake, fully alive, fully human”. Pema Chodron

 

Recover retreat med blid restorativ yoga

11705111_10206308027513386_561487131460326624_n
Deltag Baluna og Signe vægter at tilpasse retreatet til den enkelte, vi giver os tid til at tilpasse yogaen til dig. ...