OM UNDERVISEREN
Simon Vittus Jasper Hansen er grunduddannet på en 200 timers hatha-uddannelse hos den amerikansk-israelske yogalærer, Shy Sayer. Og 300 timers-videreuddannet hos samme. Derudover er han cand.mag. i filosofi og kommunikation fra Roskilde Universitet – speciale i teori og forskning i meditation og mindfulness. Og endvidere uddannet psykoteraput (4-årig tværministerielt godkendt uddannelse).

Simon lever udelukkende af at undervise i yoga og meditation. Da det også er, hvad han brænder for på et personligt plan. Han har omkring 10 års daglig meditations-praksis bag sig. En daglig praksis, der fylder mange timer. Samt retreats i 2-3 måneder om året.

UDTALELSER FRA NUVÆRENDE OG TIDLIGERE KURSISTER

Anne, 45, cand. mag. fra Vejle

“Simons yogatimer er helt fantastiske, bl.a. fordi han bygger sine timer op omkring kontrasten mellem styrke og smidighed, yin og yang, det maskuline og det feminine. Således veksler øvelserne umærkeligt omkring denne akse, og det appellerer umiddelbart til mig. Jeg kan også rigtig godt lide, at vi som regel bliver meget længe i de enkelte øvelser. Længe nok til at mine muskler udfordres og styrkes, og længe nok til at jeg når at falde helt til ro i strækkene.

Simon er en dygtig formidler, som er autentisk til stede i sin praksis. Han forklarer øvelserne enkelt, differentierer helt automatisk og hjælper således den enkelte til at finde den grad af udfordring, som er passende. Hans tilgang til yoga er udogmatisk og letfordøjelig, men hans store viden og generelle holistiske tilgang er hele tiden til stede som værdifulde overtoner, som jeg nyder at lytte ind til. Dette store overskud kommer også i høj grad til udtryk i de meditationer, som er en fast og dejlig bestanddel af hver yogatime. Her føler jeg mig hjulpet og guidet af de ord, som han ledsager meditationerne med, og det at meditere bliver således lettere tilgængeligt for mig.

De fysiske øvelser og den mentale overbygning gør, at jeg i stadigt stigende grad tager glæde og øget overskud med mig over i hverdagen”

Peter, 47 år, ingeniør fra Vejle

“Simon har en karakteristisk og personlig evne til at formidle den fysiske og den dybere side af øvelserne med stor empati, og på en jordnær og let forståelig måde – han har kursisternes tillid og det gør, at man tør åbne op for hjertet, roen og følelserne i de ofte fysisk meget krævende øvelser. Jeg mærkede fra første time, at “det var noget andet” jeg var mødt op til, og at der er stor erfaring og viden bag. Øvelserne laves ligeledes i et tempo, der langsomt men sikkert gør mig fortrolig med dem – det betyder meget for mig!”

se mere http://simonvjhansen.dk/

shutterstock_161606099-min-620x300

Stilheds Retreat – 3 dage med yoga og meditation

unnamed
Deltag Når vi tillader stilheden, så får vi adgang til det umaskerede, det ufabrikerede – sådan som tingene rent faktisk er. ...

Nytårs yoga retreat – delvist i stilhed

13442267_10210480403512268_858002022834449981_n
Deltag Her er en mulighed for at starte det nye år på den bedste måde! Og så endda på et af ...