Blå Himmel Yoga er mit lille hjertebarn, der åbnede i januar 2014. Jeg har undervist på fuld tid siden 2004 og tiden var inde til at samle Børneyoga, voksenhold og kurser under samme tag.

Gennem de sidste 17 år er yoga i høj grad blevet den røde tråd i mit liv. Min kilde til glæde og energi når himlen er blå, og mit holdepunkt og anker når stormen suser. Min tilgang til at undervise yoga er at se folk i øjnene og formidle yoga så enhver kan forstå det. Alle skal have en varm og god oplevelse og en glad krop med hjem.

BørneYogaen har været med hele vejen og jeg har undervist tusindvis af børn og hundredevis af pædagoger og skolelærere i BørneYoga.

Jeg har flere yogauddannelser bag mig bl. a.: Hatha Yoga hos Claus Hagen 2004-05, Vinyasa Yoga hos Yoga Arts Teacher Training 2007. Anusara Immersions 1-3 hos: Desiree Rumbaugh, Jordan Bloom, Neesha Zollinger 2009-2010 og Det Lille Yogahus’ Børneyogalæreruddannelse 2012-2013 samt Mindfulness- instruktør uddannelse 2014. Kurser bl. a. : Aerial Yoga Foundations & Aerial Yoga Building, Yoga Terapeutik, Mindfulness for børn, Yogafilosofi-kursus, The Psychology of Yoga, Dynamic Yoga oma. Og så har jeg undervist! Et godt stykke over 13.000 timer må det være blevet til og jeg elsker det stadig.

Jeg har desuden skrevet bogen: “YOGA – et kvarter om dagen” (Gyldendal 2013) og lavet DVD´en “BørneYoga og de 5 Sanser” (SisseYoga 2011). Min nye bog: “Yoga for Børn – og deres voksne” udkom på Gyldendal i august.

http://www.blaahimmelyoga.dk

Solskin i hjertet – Yogaretreat på Samsø

foto-49
Deltag Luk solskinnet ind i hjertet, fordyb dig i Hatha, Vinyasa og Meditation og tag med på retreat! Fem dage med ...