I 2012 uddannede Tine sig til vinyasa yogaunderviser og stiftede samtidig med bekendtskab med Jivamukti Yoga. Der var noget ved Jivamukti Yoga, som gjorde hende nysgerrig, og som talte til en dybere forståelse og udforskning af, hvad yoga er og kan. I 2016 tog Tine 300 timers Jivamukti Yoga uddannelse i New York under grundlæggerne af metoden, Sharon Gannon og David Life. Tine underviser i dag, som den eneste, Jivamukti Yoga i Aarhus og Jylland i Danmark i sin virksomhed From Yoga With Love, som udover ugentlige yoga klasser tilbyder events, workshops, retreats og online yoga.

På en Jivamukti Yoga klasse med Tine vil du opleve en dynamisk og energisk asana praksis, hvor stillingerne sættes kreativt sammen i legende og udforskende sekvenser. Tine guider dig med sikker stemme og fysiske assists dybere i din yogapraksis og udfordrer dig kærligt og bestemt til at give dig hen til din yoga praksis. På en Jivamukti Yoga klasse med Tine vil du bevæge dig igennem stående stillinger til dybe nærende stræk og en lang og luksuriøs shavasana. Den fysiske praksis flettes sammen med sanskrit chanting, opløftende musik, intentionssætning og meditation.

Igennem sin undervisning ønsker Tine at skabe et rum, hvor den fysiske asana praksis ikke står alene. Tines undervisning bærer præg af hendes dybe engagement indenfor sociale og politiske emner med fokus på menneskerettigheder, miljø og klima og veganisme. Igennem yoga ønsker hun at give den enkelte mulighed for at udforske de dybere lag i yoga, og føle sig empowered til at tage yoga med udenfor yogamåtten og gøre en forskel i verden omkring sig.

 

Sensommer yoga- og meditationsretreat

cropped-IMG_2397
Deltag Jeg har sammensat et program, hvor der er god tid imellem klasserne til både at fordøje indtryk (og god vegansk ...

Yoga Retreat på Samsø, september 2016 UDSOLGT

D6uPhZdfFrru1N4Y1Jbh9ZEnsktO6F0Taae6KkEI8e8
Deltag Du vil opleve en energisk og dynamisk yogapraksis, som både giver plads til chanting, varmende solhilsener, dybe og smidiggørende stræk, ...