Vi tilbyder et åndeligt fristed i ro, stilhed og stemning

Mellem-rummet er opstået udfra en intention om, at skabe et livsbekræftende og meningsfyldt fundament, en støttende ramme og rum, hvor der er mulighed for at genfinde sig selv og den verden vi er givet.

Vi tror på, at mennesket i den moderne verden har brug for pauser til ro og stilhed, hvor det er muligt at finde svarende på de væsenligste spørgsmål i livet. Svar der er langt større en dem hverdagen ellers tilbyder. Mellem-rummet er åbent for alle – mennesker der har brug for et særligt rum til fordybelse, refleksion, forandring og balance.

Sagt om Mellem-rummet Retreat

 

“Mellem-rummet er som et langt varmt kram – og hvis ikke den omkringliggende natur og ro, har fået mine skuldre på plads, sørger Mellem-rummet for en helt særlig stilhed og stemning, så den sidste spænding hurtigt forlader min krop og mit sind”

Marie

På Mellemrummet bliver du mødt af en varm, hjemlig og afslappet atmosfære, hvor du kan finde ro og nærvær. Mellemrummet er fyldt med hygge og stemning, dejlige værelser og et landkøkken med et stemningsfuldt alrum, hvor alt maden tilberedes. Der er fuld forplejning med lækkert hjemmelavet, vegetarisk mad lavet af primært lokale råvarer. I den store gamle have kan du nyde eftermiddagssolen eller vi kan samles om bålpladsen om aftenen. På den nærliggende strand morgen- eller aftenbader vi og du kan gå smukke naturruter eller tage på sightseeing rundt på øen.  Du kan sagtens komme alene eller du kan komme med én du gerne vil dele oplevelsen med.

Maria