Handelsbetingelser

Handelsbetingelser 

Aktuelle priser og betingelser for leje, booking og afholdelse af event’s oplyses ved henvendelse på mail: kontakt@mellem-rummet.dk.

Pris for deltagelse event oplyses i beskrivelsen af hver enkelt event. 

Alle priser er i danske kroner inkl. moms, medmindre andet er angivet. Det vil altid fremgå, om priserne er inkl. eller ekskl. moms.

 

KURSUSHOLDER

Depositum

Kursusholder betaler et ikke-refunderbart depositum på 2 x 2.500 kr pr kursusdøgn (ex fredag til søndag = 2 kursusdøgn) som sikkerhed for booking, samt evt. beskadiget inventar og ekstra gebyr for evt. oprydning. Mellem-rummet fremsender faktura på 1. rate depositum samtidig med bekræftelsesmail på bookingaftale. Betaling på 2. rate depositum forfalder senest 60 dage før afholdelse. Indbetale depositum refunderes ved gennemførsel senest 3 dage hverdage efter afholdelse.

Retningslinier generelt

Når du som kursusholder lejer og afholder retreat/kursus på Mellem-rummet, er det samtidig en invention ind i vores særlige ramme og rum. Mellem-rummet’s intention er at skabe en harmonisk samhørighed,  der er båret af både gensidig forståelse, ligeværd og respekt. Et ophold på Mellem-rummet Retreat, er en samlet oplevelse af tre væsenlige elementer, som skaber balancen og helhedsoplevelsen af Mellem-rummets helt særlige energi:

  • Naturens og livets visdom – praksis, læring og indsigt 
  • Roen, stilheden og stemningen – Mellem-rummet’s støttende energi og ramme
  • Sansernes oplevelse og berigelse – maden og årstidernes skiftende udtryk og indtryk

For at støtte op om og styrke det nærværsfelt, som vi værdsætter på Mellem-rummet, er der nogle enkle retningslinjer, som vi beder dig følge, når du lejer eller besøger Mellem-rummet.

Det betyder at underviser/kursusholder er ansvarlig for:

  • Gennemgang af husregler over for kursister
  • Oprette karmagrupper til oprydning efter hver måltid
  • At hele Mellem-rummet, ude som inde efterlades som ved modtagelse
  • Velkomst, ind- og ud-tjekning af kursister
  • At alle behandler stedet med respekt og følger generelle husregler

Når du som underviser og kursist besøger Mellem-rummet, er du gæst i et privat hjem –  det der bl.a. gør, at Mellem-rummet opleves som noget helt særlig.

Event beskrivelse

Underviser bedes sende event tekst på mail eller udfylder link på hjemmesiden til event formularen og udfyldes som anvist i vejledning. Returneres med begivenhedsinfo og -tekst, profil tekst og profil foto (foto i god kvalitet/høj opløsning). Herefter lægges eventet op på Mellem-rummet’s hjemmeside.

Markedsføringssupport, promovering og rekruttering af kursister

Som udgangspunkt er underviser selv ansvarlig for rekruttering af kursister også selv om Mellem-rummet står som udbyder. Mellem-rummet hjælper gerne med rekruttering af kursister et gennem fælles markedføring.

Udover underviser’s egen aktive markedsføring på egen hjemmeside og facebook begivenhed og/eller tilsvarende, promoverer Mellem-rummet specifikt undervisers event med på Mellem-rummets hjemmeside uden beregning.

Tilkøb markedsføring

Udover kursusholders egen markedsføring tilbyder Mellem-rummet følgende markedsføringssupport.

Markedsføringssupport 1:

Mellem-rummets Facebook side + Instagram profil

500 kr

2×3 ugers promoveringer på Mellem-rummets Facebook(Insatgram) side med hhv 9000 og 2000 følgere.

Ekstra kan markedsføring kan tilkøbes.

Markedsføringssupport 2:

Mellem-rummet’s Munonne profil

500 kr

Opslag og promovering på. Koster 950 kr (heraf betaler Mellem-rummet de 450 kr)

Faktureres sammen med 1. rate depositum.

Markedsføringssupport refunders ikke ved aflysning.

Event/retreat tekst lægges op på Mellem-rummets hjemmeside, når depositum og markedsføringsgebyr er indbetalt.

Tilmelding og betaling af kursuspris

Det er op til underviser/kursusholder om tilmelding og betaling af hele kursusprisen dvs både depositum (underviser honorar) og indlogering/forplejning (herunder ønskede enk, db eller dele værelse)  betales samlet til 1) underviser/kursusholder eller 2) som split betaling, hvor depositum/honorar betales til underviser’s konto og indlogering/forplejning betalers til Mellem-rummet’s konto, er der et adm gebyr på 50 kr pr deltager.

Hvis Mellem-rummet alene står som udbyder og den samlede kursuspris (dep/honorar+indlogering og forplejning) indbetales til Mellem-rummet, er der adm. gebyr på 75 kr pr deltager.

Betalingsbetingelser for underviser/kursusholder

Ved booking betales depositum 1.

Senest 60 dage før afholdelse betales depositum 2

Depositum refunderes ikke hvis underviser/kursusholder aflyser retreat p.g.a. for få deltagere, sygdom eller andet der forhindre gennemførsel.

Underviser forsikre sig selv mod egen aflysning overfor kursister.

Tilbagebetaling depositum + honorar

Umiddelbart efter afholdelse af retreat/kursus refunderes det indbetalte depositum + honorar til undervisers konto.

Afbud/Aflysning – Kursister

Tilmelding er bindende ved booking indbetaling af depositum.

Betaling for indkvartering betales senest 14 dage før retreat start og refundere ikke ved afbud senere en 14 dage før retreat start.. Det er dog muligt at give pladsen videre til anden person af samme køn iflg aftale med Mellem-rummet.

Kursisten forsikre sig selv mod aflysning eller andet der forhindre deltagelse jeres deltagelse.

Rejsegarantifonden

Mellem-rummet er som udbyder ejer af kursus stedet hvorfra kurset holdes, og er derfor ikke omfattet af Rejsegarantifondens dækning.

Måtte det uventede måtte ske i tilfælde af aflysning fra udbyders side(Mellem-rummet), tilbagebetales det fulde indbetalte beløb til kursisten.

Transport

Underviser og kursister sørger selv for transport til og fra Mellem-rummet.

Force majeure

I tilfælde af force majeure restriktioner som følge af myndighedskrav, vejrlig o.lig. som forhindre gennemførsel af det bookede event, flyttes dette til et senere tidspunkt uden ekstra meromkostning for underviser og kursusdeltager. Indbetalinger tilbagebetales ikke, men flyttes til en senere afholdelsesdato.

Måtte det uventede ske at retreat aflyses af Mellem-rummet tilbagebetales det fulde indbetale beløb til arrangør og kursister.

I øvrigt

Mellem-rummet Retreat forbeholder sig ret til at regulere priser og betingelser, gebyr mm, hvis det skønnes nødvendigt.

Der tages forbehold for fejl, praktiske/logistikmæssige ændringer og force majeure.

Med venlig hilsen

Mellem-rummet Retreat

Tilmeldinger, registrering og betaling

 

Medmindre andet er aftalt, står underviser selv for tilmelding/registrering og indbetalinger fra kursister både for undervisning og ophold medmindre andet er aftalt.

Betaling til Mellem-rummet skal ske ved tilmelding eller senest 14 dage før retreat start/tjek-ind.

Persondada/Sikkerhed/Privatlivspolitik Ingen personlige oplysninger der registreres på Mellem-rummet Retreat, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Mellem-rummet Retreat.

Mellem-rummet Retreat behandler dine oplysninger på en ansvarsfuld måde, med respekt for privatlivets gældende rammer og regler. Det er vigtigt for os, at du kan føle dig tryg og har sikkerhed for at dine persondata opbevares og behandles fortroligt.

Vi opbevarer og bruger dine persondata i forhold til vores administration og kommunikation i forbindelse med de forløb du deltager i på Mellem-rummet Retreat. Herudover benytter vi din mail oplysninger til at kommunikere vigtig information i forbindelse med forløb, samt til at informere om nyheder og inspiration.

Vi har ingen interesse og deler aldrig dine oplysninger med andre personer, virksomheder eller institutioner og udoverintern håndtering af vores administrative ansvarlige person.

Dine rettigheder

 

Du kan til en hver tid få oplyst hvilke oplysninger vi måtte have liggende om dig og du kan om ønsket få retter eventuelle urigtige oplysninger eller få udleveret eller bede om sletning

Privatlivspolitik

 

Websitet indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg ved brug af såkaldte cookies eller ved at brugeren selv afgiver oplysningerne via formular på websitet.

Mellem-rummet Retreat Aps

v/Peder Villadsen

Holmevej 3, 8305 Samsø

kontakt@mellem-rummet.dk

+45 53627752

CVR 35034447

Om Mellemrummet

Vi tilbyder vores skønne energifyldte rammer og omgivelser til et mangfoldigt program af personlige retreats, gruppe retreats, workshops og kurser.

Quick Links

Adresse

Holmslund Holmevej 3,
8305 Samsø
Tlf. 53 62 77 52

Følg os