Et af Danmarks mest eftertragtede kursussteder

Mellem-rummet er skabt ud af rammerne på en gammel slægtsgård “Holmslund”. Gården er forvandlet til og fungerer nu som et af Danmarks mest efterspurgte retreat sted med en stille og rolig atmosfære – særligt er vores helt unikke og smukke undervisningssal og sjæle rum “The Dojo”. Vi tilbyder vores støttende rammer for retreats, workshops og kurser indenfor yoga, meditation, mindfullness og spirituel personlig udvikling.

Imellem vores gruppe events i sommer halvåret, tilbyder vi overnatning i vores Natur Guesthouse, til en fredfyldt pause, personligt retræte eller refugie.

Adresse

Holmevej 3 Tanderup
8305 Samsø

Kontakt

53 62 77 52
kontakt@mellem-rummet.dk

stedet

Vores fundament og omgivelser

Gården “Holmslund” er beliggende langt fra alfavej, ned af grusvejen og tæt på egen strand. 

Bygningerne er gennemrenoverede og nyistandsatte med respekt for stedets originalitet og med en lys og venlig indretning. Gård er omgivet af et stort haveanlæg med hyggelige små stier, en lille skovsø, mose og åndehuller, som omslutter bygningerne på smukkeste vis. Stedet emmer af sin egen særlige stemningsfyldte atmosfære af ro, stilhed og stemning.

Gården Holmslund har været i slægtens eje i mere end 5 generationer.

Peder Villadsen

"Mellem-rummet gemmer sig fredfyldt midt i den stille natur mellem himmel og hav, mellem land og vand. Her er naturen den daglige virkelighed. omgivet af rådyr, harer og fasaner med en smuk horisont mod øst og fantastisk solnedgang mod vest.

Lars Muhl fotograferet i sit hjem ved Odder mandag den 17. februar 2020. Lars Muhl har indrettet sit eget kirkerum, som han blandt andet bruger til meditation.

Samsø er stilhed i evig bevægelse. Under dens besnærende idyl ligger en forvandlende kraft gemt fuld af mytologiske over- og undertoner. Disse toner opfatter vi meget forskelligt, men mellem dem findes temaer, der sat i rigtig rækkefølge, ikke alene kan føre os ind i Samsøs mysterium, men også løfte sløret for vor eget.

Lars Muhl

Peder

Samsø betyder samlingsøen. På grund af sin, på daværende tidspunkt vigtige strategiske beliggenhed, var det her vikingerne samledes og lagde råd i fordums sagnomspundne tid. Samsø er stadig en samlings-ø, nu blot i en anden betydning. Her kan vi komme fra hele landet for at samles - og for at få samling på os selv, hinanden og en ny tid.

Peder villadsen

samlingsøen