Yogaunderviser Anne Lyhne

Jeg hedder Anna Lyhne. Jeg har 20 års erfaring som leder og selvstændig i medie-, IT- og konsulentbranchen. Ved siden af rollen som yogalærer er jeg freelance konsulent inden for blandt andet forandringsledelse, procesoptimering samt projekt- og programledelse.

Jeg ved hvad det vil sige at være kvinde i et maskulint arbejdsmiljø og have en travl og performance-orienteret hverdag, hvor strategier skal formuleres og eksekveres, vigtige beslutninger træffes, mål nås og medarbejdere ledes og udvikles. Jeg er drevet af at skabe følgeskab, planlægge, finde løsninger, gøre, fixe og komme i mål. Det giver mig energi. En energi, som det er vigtigt for mig at balancere for at have et bæredygtigt arbejdsliv, bevare overblik og skabe gode resultater. En energi som jeg har lært at balancere gennem yoga og mindfulness, hvor jeg stopper op, holder pause, hviler, kigger indad, observerer, trækker vejret og bare er.

Jeg er kvinden bag Mind on yoga, som jeg har startet ud fra et ønske om at dele den styrke, overskud og balance, som jeg selv har oplevet at nå med yin yoga og meditation. Gennem min yogapraksis har jeg fundet større ro og kendskab til mig selv og mine ressourcer.

Med Mind on yoga hjælper jeg kvinder, som søger styrke og overskud – det kan være selvstændige, ledere og konsulenter – med at skabe ro og grounding, så de har energi og gennemslagskraft til at leve et bæredygtigt, balanceret og autentisk liv i en travl hverdag.

Jeg er yogalærer med speciale i YINMIND – yin yoga og mindfulness, og min undervisningsstil er nysgerrig, omsorgsfuld, langsom og nærværende. En yogapraksis hos mig består af en blanding af dybe forløsende stræk, åndedrætsøvelser, meditation og afspænding. Jeg guider dig og lærer dig værktøjer og teknikker, så du kan møde din krops unikke behov og (gen)finde din indre kerne.

Gennem Mind on yoga skaber jeg trygge rammer for et selvkærligt pusterum, hvor du inviteres til at flytte fokus fra at gøre til at være. Jeg guider dig gennem yin yoga, meditation, mindfulness- og åndedrætsøvelser, som styrker din koncentration, bringer din opmærksomhed til kroppen og øger din forståelse for dine tanker og følelser. Yoga med mig giver ro, grounding, kropskontakt og større selvindsigt.

For mere info  www.mindonyoga.dk

Namasté,

Anna